Yamamoto Nutrition Kre-ALKALYN - 120 капс.

Марка: YAMAMOTO Nutrition
Цена:85.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерYamamoto® Nutrition Kre-ALKALYN® PERFORMANCE е хранителна добавка на базата на растителни екстракти и други хранителни фактори, в капсули, подходящи за възрастни спортисти, заети с активна физическа активност.
 
Kre-ALKALYN® PERFORMANCE съдържа екстракт от какао и зелено кафе, които действат като тонизираща и метаболитна подкрепа.
 
Kre-Alkalyn® е една от най-модерните форми на креатин, налични на пазара днес. Благодарение на високото си рН, Kre-Alkalyn® се освобождава в мускулите за максимална мощност, което ви позволява да постигнете изключителни резултати и по-високи нива на производство на АТФ. Kre-Alkalyn не преминава през фазата на натоварване и не предизвиква неприятни странични ефекти, които различните хора срещат с други форми на креатин.
 
Kre-ALKALYN® PERFORMANCE се състои от уникална формула от този вид. Избирайки
Kre-ALKALYN® PERFORMANCE ще имате възможност да поддържате мускулите си наситени с креатин. Въпреки това, креатин с правилно рН: Kre-Alkalyn. Kre-Alkalyn не предизвиква подуване на корема, болки в стомаха или превръщането на креатина в креатинин.
 
Истинската сила на Kre-ALKALYN® PERFORMANCE е в състава му!
 
Добавихме тирозин, теобромин, зелено кафе и кофеин. Ние сме единствената компания в света, която комбинира тези пет съставки с повече от нормален резултат!
 
Съдържа кофеин (60 mg / дневна доза).
 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Buffered creatine monohydrate (Kre-Alkalyn® pH Corrected® Creatine) 500mg
of which creatine 440mg
L-tyrosine 200mg
Cocoa 65mg
of which theobromine 6% 3,9mg
Green coffee 60mg
of which chlorogenic acid 70% 42mg
Caffeine 60mg
 


Начин на прием:

1 капсула веднъж дневно с чаша вода, за предпочитане сутрин по време на закуска.Опаковка:

120 каспули

 

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.