YAMAMOTO Nutrition Iso-Fuji®- 700 гр

Марка: YAMAMOTO Nutrition
Стара цена:
78.00 лв.
Цена:60.84 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерYAMAMOTO Nutrition® представя ISO-Fuji®. Iso-Fuji® е хранителна добавка, направена от суроватъчен протеин изолат чрез ултрафилтрация и  микрофилтрация, доказан за спортисти. Протеините допринасят за растежа и поддържането на мускулната маса. Продуктът е обогатен с витамин В6, което допринася за намаляване на умората и , и с храносмилателен ензим от естествен произход бромелаин. На протеини от суроватка са с висока биологична стойност и естествено съдържат аминокиселини с разклонена верига (BCAA).
 
Суроватъчен протеин изолат (WPI) са най-чистата форма . YAMAMOTO Nutrition® Iso-Fuji® съдържа суроватъчен протеин изолат чрез ултрафилтрация и микрофилтрация Cross-поток.
 
Микрофилтриране е процес, по-скъп от тези, използвани за изолиране на протеинови добавки суроватъчен протеин на основата, но също така е това, което винаги е в състояние по-добре да се запази целостта и наличието на биоактивни протеинови фракции, които определят качеството на протеина. Суроватката, получен в първия етап на обработка чрез ултрафилтрация се пренася в един апарат, като се използва система на мембранни филтри, пристъпи към друг прогресивно филтруване през който други нежелани частици се отстраняват, включително минерали, липиди и лактоза. Микрофилтрирана протеините са 99% не-денатурирани и поддържат всички съответни биоактивни пептидни фракции .
 
YAMAMOTO Nutrition® Iso-Fuji® има реално съдържание на протеин от 91% за ванилия и 87% за аромат на шоколад.
 
YAMAMOTO Nutrition® Iso-Fuji® съдържа суроватъчен протеин който се изолира чрез ултрафилтрация и микрофилтрация Cross-поток, НЕ съдържа колаген и други елементи, които променят качеството на продукта и на VB.

Съдържание в 1 доза (30 гр.) вкус шоколад:

Енергийно съдържание 110Kcal /467KJ
Мазнини 0g
of which saturates 0g
Carbohydrates 1,35g
of which sugars 0g
Protein 26,1g
Salt 0,15g
 
Аминокиселинен профил в 100 гр:
L-isoleucine 
L-Leucine 
L-Valine 
L-Lysine 
L-Methionine 
L-Phenylalanine 
L-threonine 
L-Arginine 
l-Alanine 
L-aspartic acid 
L-cystine 
L-Glutamic Acid 
L-Glycine 
L-Histidine 
L-Proline 
L-Serine 
L-Tyrosine 
L-Tryptophan
  5,57g
9,22g
5,13g
8,35g
1,91g
2,61g
5,83g
1,83g
4,35g
9,57g
1,91g
15,75g
1,22g
1,48g
4,79g
4,00g
2,26g
1,22g
 
Състав за вкус шоколад:
Cross flow ultrafiltered and microfiltered milk protein isolate (emulsifier: soy lecithin); flavors, cocoa powder; Bromelain 2400 GDU (30 mg/daily dose); Sweeteners: acesulfame K, sucralose; Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride
 

Начин на прием:

Приемайте 1 доза, разтворена в 150-200 мл вода, преди и/или след тренировка. Може да приемате доза протеин между храненията, като допълнително белтъчно хранене през деня.

 

Опаковка:

700 грама

 

Количество в 1 доза:

30 грама
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.