Yamamoto Nutrition Insulomin-R 60caps /30serv

Марка: YAMAMOTO Nutrition
Стара цена:
65.00 лв.
Цена:45.50 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 49.99 лв цена на доставка 6.00 лв.
  • * Точки : 45.50
Yamamoto Nutrition Insulomin-R  е хранителна добавка, осигуряваща растителни екстракти (берберис, горчив пъпеш, гимнама, китайска канела) с хром и R-алфа-липоева киселина.
 
Хромът допринася за поддържането на нормалните нива на кръвната глюкоза и за редовния метаболизъм на макронутриентите.
 
Освен това екстрактът Gymnema поддържа контрол на апетита.
 
Insulomin-R се усилва с R-алфа-липоева киселина. Днес знаем, че в продължение на продължителни периоди диети с прекомерно количество въглехидрати намаляват инсулиновата чувствителност, което води до загуба на ефективно използване на погълнатите въглехидрати и прогресивна тенденция не само към натрупване на мазнини, но и към повече значимо системно възпаление.
 

INSULOMIN-R е най-иновативната и пълна но преди всичко е най-ефективният агент за изхвърляне на глюкоза, който можем да намерим и благодарение на ефективните си синергични елементи, благоприятства използването на въглехидратни ястия за изграждане на нови мускули и подпомагане на процесите на термогенеза.
 
Съдържание 

2 капсули
 
Начин на прием:
 
Приемайте 1 доза (2 капсули) дневно.
 
Опаковка:
 
60капсули/30 дози 
 
Количество в 1 доза:
 
2 капсули
 
ВНИМАНИЕ:
 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване