Yamamoto Nutrition Insulomin-R 60caps /30serv

Марка: YAMAMOTO Nutrition
Цена:65.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерYamamoto Nutrition Insulomin-R  е хранителна добавка, осигуряваща растителни екстракти (берберис, горчив пъпеш, гимнама, китайска канела) с хром и R-алфа-липоева киселина.
 
Хромът допринася за поддържането на нормалните нива на кръвната глюкоза и за редовния метаболизъм на макронутриентите.
 
Освен това екстрактът Gymnema поддържа контрол на апетита.
 
Insulomin-R се усилва с R-алфа-липоева киселина. Днес знаем, че в продължение на продължителни периоди диети с прекомерно количество въглехидрати намаляват инсулиновата чувствителност, което води до загуба на ефективно използване на погълнатите въглехидрати и прогресивна тенденция не само към натрупване на мазнини, но и към повече значимо системно възпаление.
 

INSULOMIN-R е най-иновативната и пълна но преди всичко е най-ефективният агент за изхвърляне на глюкоза, който можем да намерим и благодарение на ефективните си синергични елементи, благоприятства използването на въглехидратни ястия за изграждане на нови мускули и подпомагане на процесите на термогенеза.
 
Съдържание На доза 2 таблетки

  На доза (2 таблетки)
Екстракт от берберис 425 mg
от които берберин 500 mg 
Горчив пъпеш извлечен  500 mg 
от които екстракт 2,5 mg
Екстракт от гимнема 500 mg
от които гинемична киселина 125 mg
Екстракт от канела 300 mg
от които полифеноли 60 mg
R-алфа-липоева киселина 300 mg
Chrome 200 µg (500% *)
* AR: Референтни предположения
 
Състав: пълнители: микрокристална целулоза, калциев фосфат; берберис ( Berberis aristata DC.) кора напр. тит. 85% берберин, горчив пъпеш ( Momordica charantia L.) плодове, напр. Синигер 0,5% карантина, гимнема [ Gymnema sylvestre (Retz) R.Br.] листа напр. Синигер. 25% гинеминова киселина, R-алфа-липоева киселина, канела [ Cinnamomum cassia (Nees & T. Nees) J.Presl] кора, напр. Тит. 20% полифеноли, средства против слепване: силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини; хром пиколинат.
 
Начин на прием:
 
Приемайте 1 доза (2 капсули) дневно.
 
Опаковка:
 
60таб/30 дози 
 
Количество в 1 доза:
 
2 таблетки
 
ВНИМАНИЕ:
 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване