YAMAMOTO Nutrition Creatine Tabs Creapure® - 150 табл

Марка: YAMAMOTO Nutrition
Цена:40.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерYAMAMOTO Nutrition представя 100% чист креатин на капсули YAMAMOTO Nutrition Creatine Tabs с патентованата суровина Creapure®.
 
YAMAMOTO Nutrition Creatine Tabs е хранителна добавка на основата на микронизиран креатин монохидрат, предназначен за възрастни и спортисти, които извършват физически дейности, които изискват интензивно мускулно натоварване.
 
В действителност, креатин увеличава физическата работоспособност, в случай на повтарящи се задачи, с висок интензитет и кратка продължителност. Когато става въпрос за производството на креатин, няма друга марка съчетава трите стълба на качество, внимателен подбор на суровините, патентовани HGH-изпълнява и технологии, както и точен химичен анализ на Creapure® . Ако не пишеCreapure® на етикета, това не е чист креатин. Creapure® е най-сигурният креатин на световния пазар. И най-ефективният. Creapure® е премиум марка за креатин в света.
 
Когато става въпрос за производство на креатин, няма друга марка,която съчетава трите стълба на качеството Creapure® което прави: 1- внимателен подбор на суровините 2- високопроизводителни технологии, благодарение на сложни технологични процеси при условия ДПП 3- точен химичен анализ Това е как да сме сигурни, Creapure® е толкова ефективен и безопасен, колкото е възможно. Creapure® е регистрирана търговска марка и регистрирана лого, стоящи за висококачествено чист креатин (монохидрат). 
 

Съдържание в 1 доза (3 табл):

Creatine Monohydrate Creapure® 3g
 
Състав:
Creatine Monohydrate Micronized (CREAPURE®)
 

Начин на прием:

Приемайте 3 таблетки 30 мин преди тренировка, след тренировка и/или между храненията

Опаковка:

150 табл

 

Количество в 1 доза:

3 таблетки

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.