YAMAMOTO Nutrition Bcaa 8:1:1 Powder - 300 gr

Марка: YAMAMOTO Nutrition
Стара цена:
60.00 лв.
Цена:46.80 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерYAMAMOTO Nutrition BCAA 8:1:1 е хранителна добавка на аминокиселини с разклонена верига с витамини В1 и В6.
 
BCAA са незаменими аминокиселини, тялото наистина не в състояние да ги синтезира и следователно трябва да бъде погълнат отделно чрез храната. 
 
YAMAMOTO Nutrition BCAA 8:1:1 се състои от 5000 мг в доза в съотношение 8: 1: 1 (8 части L-левцин, един от L-валин и 1 от L изолевцин).  
 
YAMAMOTO Nutrition BCAA 8:1:1  съотношение разклонени аминокиселини верига, подходящ за допълване на  диетата. Формулата е обогатен с витамин В1, който допринася за нормалния метаболизъм на енергия се получават и с витамин В6, което допринася за намаляване на умората .
 
Аминокиселините с разклонена верига (ВСАА) са важна група на незаменими аминокиселини, състояща се от левцин, изолевцин и валин.  ВСАА са сред деветте незаменими аминокиселини за хората, защото тялото ни не може да ги произвежда. Единственият им източник е нашата ежедневна храна или хранителна добавка.
 
От друга страна, те представляват 35% от незаменими аминокиселини в мускулните протеини. Левцин, изолевцин и валин са незаменими аминокиселини, предоставени от смесени протеини прием диетични от различни източници.

 

Съдържание в 1 доза (5,5 гр) овкусено:

L-Leucine 4g
L-Valine 500mg
L-Isoleucine 500mg
Vitamin B1 1.3mg 118%
VItamin B6 2mg 143%
 
 
Състав:
BCAA mix [L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine], acid: citric acid; flavourings, sweetener: sucralose, colour: paprika extract, vitamin B6 (pyridoxine HCl), vitamin B1 (thiamin HCl).

 

Начин на прием:

Приемете 1 доза преди, по време и/или след тренировка, в зависимост от степента на натоварване и тежеста на тренировките. 

 

Опаковка:

300 гр

 

Количество в 1 доза:

5,5 гр
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.