YAMAMOTO NUTRITION AminoDEX POWDER 24x8gr

Марка: YAMAMOTO Nutrition
Стара цена:
88.00 лв.
Цена:68.64 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер 

Yamamoto Nutrition AminoDEX POWDER е хранителна добавка, приготвена с есенциални аминокиселини от растителен произход от качествена ферментация на Kyowa.

Характерното за AminoDEX POWDER е, че той се получава от растителни съставки, които правят тези аминокиселинен  със "фармацевтична чистота".

Те не са пептиди, те са аминокиселини в свободна форма, които навлизат в кръвния поток и  в мускулите много по-бързо от всеки друг източник на протеини. Всичко това допринася за забележимото подобряване на употребата на Азот.

В допълнение, AminoDEX POWDER съдържа дипептида L-аланил-L-глутамин (Sustamine), който носи допълнителна стойност на продукта. Участва в обмена на азот между тъканите и в производството и съхранението на глюкоза, той също играе основна роля в хидратацията на мускулната клетка.

AminoDEX POWDER е най-новият модел в хранителните добавки Yamamoto Nutriton.

AminoDEX POWDER е иновативна добавка с незаменими аминокиселини от растителен произход, получени по метода на ферментация Kyowa

 Ако искахме да гласуваме за основна добавка, която да подпомогне процесите на възстановяване и възстановяване на мускулите, аминокиселините ще бъдат насърчавани с най-добрите оценки, така че силно искахме тези аминокиселини или "тухли", които са от съществено значение за синтеза на нови протеини, да бъдат част от стабилно възтановяване на Ямамото нутришън

Първо, нека помислим какво правят.

Най-важното хранително вещество, което трябва да вземете след тренировка, за да задействате процесите на възстановяване, са протеините и по отношение на „по-метаболитен“ и готов, най-идеалният избор за тялото по това време са незаменими аминокиселини. Тези протеини са това, което се "търси", това, което е "необходимо", те са просто от съществено значение за синтеза на нови протеини.

Само помислете, че само 6 грама незаменими аминокиселини могат да имат реален ефект върху синтеза на протеини и можем да предположим, че работят за всяка цел, която спортистът иска да преследва, от рестриктивните диети за въглехидрати, за да отслабнете, до диети, приемащи множество калории, за да натрупате мускулна маса

 Изучавайки кои биха могли да бъдат най-бързите и ефикасни форми за увеличаване на бионаличността на аминокиселини за мускулите, тук формулирах "AminoDEX POWDER".

Какво отличава нашия AminoDEX POWDER".от другите основни аминови продукти по такъв специален начин? Иновацията, внесена от AminoDEX POWDER".На първо място, защотоAminoDEX POWDER". е формулиран с основни аминокиселини от растителен произход в свободна форма (като бобови растения), получени от характерния процес на ферментация Kyowa®, с добавяне на Sustamine, друг патент на голямата японска компания с отлично качество сурови материали. Тези аминокиселини в свободна форма, любопитно имат структура, много подобна на тази на скелетния мускул на човека и стават биологично достъпни възможно най-бързо, в сравнение с всяка друга форма на аминокиселина / протеин. Тогава, без да ангажират храносмилателния тракт, те достигат чревна абсорбция за няколко минути. И това не е всичко!

Другата "сила" и нещо, което е много ценно, е абсолютната им ефективност при задържане на азот, получавате и използвате почти 98/99%, с драстично (почти нулево) намаляване на производството на азотни отпадъци, като по този начин предпазвате "филтрите на организма" "(черен дроб и бъбреци).

 

 

Следователно: бързо достъпни аминокиселини, 98-99% на разположение за по-бързо и ефективно възстановяване. Колкото по-бързо се възстановите, толкова по-бързо можете да преквалифицирате и .... толкова по-бързо постигнете целите си.
 

Съдържание в 1 доза:  1 саше 8гр
 
 
L-leucine (Kyowa Quality) 1200 mg
L-valine (Kyowa Quality) 800 mg
L-isoleucine (Kyowa Quality) 750 mg
L-lysine (Kyowa Quality) 715 mg
L-phenylalanine (Kyowa Quality) 645 mg
L-threonine (Kyowa Quality) 555 mg
L-methionine (Kyowa Quality) 350 mg
L-tryptophan (Kyowa Quality) 180 mg
L-alanyl-L-glutamine (Sustamine) 500 mg
Vitamin B6 1.5 mg (107% RI*)
   
*RI = reference intakes  

Ingredients: L-leucine (Kyowa Quality), acidifier: citric acid; L-lysine hydrochloride (Kyowa Quality), L-valine (Kyowa Quality), L-isoleucine (Kyowa Quality), L-phenylalanine (Kyowa Quality), L-threonine (Kyowa Quality), L-alanyl- L-glutamine (Sustamine), maltodextrin, L-methionine (Kyowa Quality), flavorings, stabilizers: sucrose esters of fatty acids, hydroxy-propyl-methylcellulose; L-tryptophan (Kyowa Quality), anti-caking agent: silicon dioxide; sweetener: sucralose; pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), coloring: riboflavin.

 

Kyowa Quality KQ Logo and Sustamine® are registered trademarks of KYOWA HAKKO BIO CO., LTD.

How to use: add the contents of 1 sachet (8 g) in 250 ml of water, mix well and take once a day, before or after training.

 

Начин на прием:
 
Вземете 1 саше  след спорт.

Опаковка:
1кутия/24 сашета/дози
 
Количество в 1 доза:

1 саше/8гр.
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.