Филтри

Категории

Вид

Производители

Celipharm

Celipharm Изображение

Celipharm е основана през 2010 г.

Работещите в Целифарм сме с отворено съзнание към нуждите на нашите потребители и непрекъснато се стремим да удовлетворим очакванията им. Ние създаваме полезни продукти с естествен произход , подобряващи качеството им на живот при: медицински състояния, за по-добър външен вид , психически комфорт и увереност.

Продуктите ни са използвани от специалисти с голям клиничен опит, които всекидневно се сблъскват с проблемните състояния на хората. Те ни помагат да създаваме ефективни решения на недостатъчно добре терапевтирани до момента състояния. Съчетаването им позволява да отговорим по-добре на изискванията за индивидуален подход към всеки потребител и персонализиране на решенията.
 
Формулите им са без аналог, в които използваме както нови така и добре утвърдени и доказали клиничната си ефективност съставки с естествен произход. Производството им е ориентирано към използването на нови технологии, съхраняващи и извличащи максимално желаните активни вещества. Използване минимално възможното количество помощни вещества. Подходящи са за вегетарианци, защото не използваме съставки с животински произход. Нашите продукти отговарят на всички регулаторни изисквания и стандарти в Европейския съюз.

Продукти

Celipharm

Celipharm е основана през 2010 г. Работещите в Целифарм сме с отворено съзнание към нуждите на нашите потребители и непрекъснато се стремим да удовлетворим очакванията им. Ние създаваме полезни продукти с естествен произход , подобряващи качеството им на живот при: медицински състояния, за по-добър външен вид , психически комфорт и увереност. Продуктите ни са използвани от специалисти с голям клиничен опит, които всекидневно се сблъскват с проблемните състояния на хората. Те ни помагат да създаваме ефективни решения на недостатъчно добре терапевтирани до момента състояния. Съчетаването им позволява да отговорим по-добре на изискванията за индивидуален подход към всеки потребител и персонализиране на решенията.   Формулите им са без аналог, в които използваме както нови така и добре утвърдени и доказали клиничната си ефективност съставки с естествен произход. Производството им е ориентирано към използването на нови технологии, съхраняващи и извличащи максимално желаните активни вещества. Използване минимално възможното количество помощни вещества. Подходящи са за вегетарианци, защото не използваме съставки с животински произход. Нашите продукти отговарят на всички регулаторни изисквания и стандарти в Европейския съюз.
Бюлетин

Запишете се за нашият бюлетин, за да получавате най-актуалните новини и промоции!

Сравнение на продукти