Vemo Herb Tribulus Cichorium - 60 капсули

Марка: Vemo Herb
Стара цена:
22.00 лв.
Цена:16.50 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерVemoHerb ® Tribulus Cichorium, подпомага нормалната сексуална функция на организма. Благоприятно повлиява функциите на черния дроб, бъбреците и жлъчката.
 
Спомага за поддържане потентността при големи физически и психиески натоварвания. При продължителна употреба не води до зависимост и привикване.
 
Прилага се при:
- намалена сексуална функция
- различни функционални разтройства в сексуалната сфера, съчетани с нарушения в дейността на черния дроб и жлъчката
- при обща отпадналост следствие заболявания 
- при нервни състояния
- в периоди на менопауза и начална форма на импотентност
 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

100,0 mg сух екстракт от Tribulus terrestris (Бабини зъби) със съдържание на 60 % фуростанолови сапонини, изчислени като протодиосцин, 100,0 mg Сух екстракт от надземна маса на растението Cichorium intybus (Цикория), със съдържание на 8 % флавоноиди, изчислени като апигенин и 10 % кумарини и 230,0 mg пълнители: малтодекстрин, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.
 

Начин на прием:

от 2 до 4 капсули

 

Опаковка:

60 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.