Vemo Herb MEN’S FORMULA - 30 капсули

Марка: Vemo Herb
Стара цена:
25.00 лв.
Цена:18.75 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер- половата активност
- синтеза на мъжкия полов хормон тестостерон
- потискането на хиперплазията на простатата
 
ВемоХерб® Mens Formula е хранителна добавка, в състава на която се включват три екстракта; сух екстракт от растението Paustinystalia yohimbe, сух екстракт от растението Gingko biloba и сух екстракт от растението Urtica dioica. Комбинацията се подбира така, че активните вещества да се допълват и подпомагат при определяне свойствата и насочеността на употребата на продукта.
 
Афродизиатичният ефект на екстракта от растението Paustinystalia yohimbe се дължи на йохимбина, който улеснява преминаването на кръвта в органите на малкия таз, стимулира дейността на нервните възли на гръбначния мозък и повишава половата активност. Тези свойства на алкалоида се засилват от гинко флавонгликозидите на екстракта от Ginkgo biloba, хидроксикумарините, стеролите и цинка в екстракта от Urtica dioica.
 
Гинко флавонгликозидите повлияват положително на мъжките полови хормони и заедно със съдържащите се в екстракта терпеноиди подобряват кръвообращението в крайниците. Те регулират дейността на сърдечно съдовата система, нервната система и оказват благоприятно въздействие върху състоянието на стрес. Това повишава ниската потентност, предизвикана от стресови състояния.
 
Хидроксикумариновите производни, стеролите и цинка стимулират синтеза на мъжкия полов хормон тестостерон и инхибират хиперплазията на простатата. Половостимулиращите свойства на екстракта от коприва при хора с ниско полово влечение се засилват от йохимбина в комбинацията
 
ВемоХерб® Mens Formula е особено подходящ за употреба при неврастенична еректилна дисфункция и намалена полова активност в резултат от физическа преумора и стрес. Ефикасно средство за хармонизиране на половите отношения, които са неразделна част от пълноценния живот на човека.
 
ВемоХерб® Mens Formula може да се приема самостоятелно или в комбинация с растителни продукти от същата група на насочена употреба. Не предизвиква дразнене, свърхчувствителност и може да се прилага продължително без лекарско наблюдение.

 

Съдържание:

8 mg сух екстракт от растението Paustinystalia yohimbe, със съдържание на 8% yohimbine, 130 mg сух екстракт от растението Ginkgo biloba, със съдържание на 24% ginkgoflavone glycosides, 100 mg сух екстракт от растението Urtica dioica, със съдържание на 0.6% хидроксикумаринови производни, 5 mg магнезиев стеарат и малтодекстрин.

 

Начин на прием:

1 капсула един час преди полов акт (не повече от 4 капсули дневно)
 

Опаковка:

30 капсули
 

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.