Vemo Herb ECDISTERONE - 90 капс.

Марка: Vemo Herb
Стара цена:
59.00 лв.
Цена:44.25 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер
Свойствата на Ecdysterone се определят от пречистения активен продукт, 95 % бета екдистерон, който се изолира от растението Leuzea carthamoides. Основават се на анаболните, адаптивни качества на екдизоните и отсъствието на токсични ефекти при продължителнo използване.

Фитоекдистероидите стимулират протеиновата синтеза и в количества 5 - 10 mg на 1 kg телесна маса се причисляват към протеиновите стимулатори, спомагащи за бързото натрупване на мускулна маса и сила. Като полихидроксистероли те въздействат върху метаболизма на въглехидратите и нуклеиновите киселини, спомагат за синтеза на гликогена и повишават съдържанието на високоенергийните фосфорни компоненти. Това подпомага растежа на скелетните мускули, влияе положително върху издръжливостта, рефлексите и кондицията на спортистите.

Редица изследвания показват както високоанаболната ефикасност на бета екдистерона, така и неговата безвредност и безопасност при употреба преди, по време и след силови натоварвания. Бета екдистеронът влияе регулиращо върху функционалните разтройства на централната нервна система, което граничи с психостимулиращо въздействие върху организма.
В професионалния спорт той се използва за постигане на физическа и психическа устойчивост, без усложняващи въздействия върху сърдечната дейност и имунната система.

Препоръчва при тежки физически и психически натоварвания на спортисти и спортуващи, за премахване симптомите на невроза при изтощение, за повишаване устойчивостта на организма към претоварвания, при бърза уморяемост и за възстановяване на спортисти след травми и тежки заболявания.

Може да се използва в качеството на анаболен стимулатор, адаптоген и биостимулатор.

Отлично се комбиниба с трибулус и креатин за увеличаване на мускулната маса и силовите показатели.

 

Съдържание в 1 доза:

Съдържание в 1 доза (1 капсула) :
Екстракт от Leuzea carthamoides 245mg
(като 95 % бета екдистерон)

 

Начин на прием:

Приемайте по 1 - 3 капсули 2 пъти дневно, на гладно с голяма чаша вода или сок. Една доза сутрин и една следобед, като единият прием трябва да е час преди тренировка.

 

Опаковка:

90 капс.

 

Количество в 1 доза:

1-3 капс.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.