Vemo Herb Bulgarian Tribulus Terrestris - 90 капс.

Марка: Vemo Herb
Стара цена:
36.00 лв.
Цена:27.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер
TRIBULUS TERRESTRIS от VEMO HERB е един от най-качествените екстракти за повишаване на тестостерона. По-високите нива на тестостерона водят до засилване на анаболните процеси (увеличаване на мускулната маса и сила), стимулират разграждането на телесните мазнини, оптимизират възстановителните процеси и съкращават времето, необходимо за възстановяване. Повишава се либидото и се подобрява настроението.

Комбинацията от трибулус и креатин е най-мощната и най-ефективната (включително и по отношение на цената) комбинация от хранителните добавки за увеличаване на мускулната маса и силовите показатели.

За усилване на ефекта се препоръчва трибулуса да се комбинира с Тестикулин (2-3 капсули дневно) и/или DHEA (100mg на ден) и/или Екдистерон – те имат подобен ефект, но механизмът им на действие е различен.

 

Съдържание в 1 доза

Екстракт от Tribulus terrestris 400mg
(60% фуростанолови сапонини, 20% протодиосцин)

 

Начин на прием:

Приемайте 2-3 дози (4 – 6 капсули) дневно, на гладно с голяма чаша вода или сок (екстракта е много горчив). Една доза сутрин и една следобед, като единият прием трябва да е час преди тренировка (заедно с креатин).

 

Опаковка:

90 капс.
 

Количество в 1 доза:

1-3 капс.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.