USP LABS MODERN BCAA+ POWDER 30SERV

Марка: USP Labs
Стара цена:
90.00 лв.
Цена:54.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерОписание
Сигурно сте ползвали BCAA преди и те са ви помогнали да натрупате чиста мускулна маса и да се възстановявате по-бързо и по-добре. USP Labs Modern BCAA+ е най-новият и научно-усъвършенстван BCAA комплекс. Това е по-доброто BCAA!
 
Типичните BCAA формули имат съотношение на левцин към изолевцин и валин 2:1:1. По-добрите BCAA продукти имат съотношение 4:1:1. Modern BCAA+ има невероятно съотношение 8:1:1, което е най-добрата BCAA формула на пазара, съдържаща високи дози левцин.
 
За разлика от формулите на конкурентите, Modern BCAA+ са микронизирани. Това означава, че активните им съставки са по-добре абсорбируеми от тялото, което води до по-висока ефективност и по-добри резултати. И всичко това, с ZERO изкуствени овкусители и ZERO захар!
 
USP Labs Modern BCAA+ съдържат Sustamine L-аланил-L-глутамин вместо обикновен L-глутамин. Тази глутаминова форма е по-стабилна и по-добре разтворима. Също така, формулата съдържа електролити, които са много полезни при спортове за издръжливост, защото подобряват издръжливостта и ви помагат да останете хидратирани за по-дълго време.
 
Начин на прием: Смесете 1 доза (2 мерителни лъжички) в 600 мл вода и консумирайте по време на тренировка. Допълнителна доза може да се приеме незабавно след тренировка или по всяко време ако са ви необходими аминокиселини. Използването на по-малко от 300 мл вода за мерителна лъжичка и много студена вода може да попречи на разтворимостта. Поради високото съдържание на аминокиселини може да възникне известно разпенване, което трябва да отмине в продължение на няколко минути. Разклатете контейнера преди всяка употреба, за да разпръснете съставките.
 
Дръжте далеч от деца и не превишавайте препоръчваната дневна доза! Съхранявайте продукта на сухо място, при стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина. Консултирайте се с лекар ако сте бременна, кърмите или приемате лекарства по рецепта.
 
Какво съдържа USP Labs Modern BCAA+?
Съдържание: 535.5 гр. / 1340 гр.
Дози в опаковката: 30 / 75
Доза: 17.85 грама
17.85 грама 100 грама
Sodium 120 мг 672.27 мг
Potassium 100 мг 560.22 мг
Proprietary Blend: 15000 мг 84033.61 мг
Micronized 8:1:1 BCAA Blend: Micronized L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine
L-Alanine
Taurine
L-Lysine HCl
Glycine
L-Alanyl-L-Glutamine (Sustamine)
Electrolyte Blend: 654 мг 3663.87 мг
Sodium Citrate
Potassium Chloride
Други съставки: Citric Acid, Natural and Artificial Flavors, Sucralose, Silicon Dioxide.
This product is produced in a facility that processes milk, whey and soy ingredients.

Дози в опаковка :

30 дози

Опаковка :

535гр

Начин на прием:

Приемайте 1 до 2 дози дневно. Според индивидуалните енергийни нужни!

На вниманието на потребителя:
Моля не превишавайте препоръчителния дневен прием.
Да не се приема от бременни,моля консултиратирайте се със специалист преди да приемате продукта!