Universal Nutrition Storm - 800 gr. (80 дози)

Марка: Universal Nutrition
Цена:90.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерАко искате да повишите възможностите си по време на тренировка и да постигнете едно забележимо мускулно нарастване , то сега е момента да се запознаете с Storm от Universal Nutrition. Става дума за чиста мускулна маса , а не за излишни мазнини,задържане на вода и всичко друго което може да е резултат от креатиновите продукти в миналото.Използвана е най-качествената и най-съвременната креатинова смес ,заедно с добавен магнезий креатин хелат- патентована формула (Magnesium Creatine Chelate™). Добавете към всичко това и мощна формула спомагаща образуването на азотен окис, Всички съставки правят продукта един от най-мощните в момента.

Изключителна транспортираща система :
Storm от Universal Nutrition използва уникалната технология - iNOXsulin-7™, която значително подобрява усвояването на активните вещества и не използва за това глюкоза ( ненужен захар ). Вместо това iNOXsulin-7™ използва особена формула за усилване на изработка на азотен окис и инсулин, така ефективно се доставя креатин до мускулната тъкан. Веднага се забелязва напомпването на мускулите от този NO комплекс ,което ще спомогне за покачване на вашите възможности в залата.

Множество форми на креатин в STORM :
В състава на Storm влизат няколко различни форми на креатина - този креатинов комплекс ще помогне за нарастването на мускулната тъкан,като нищо до сега срещано. Storm съдържа най-новите разработки на креатина ,включвайки имагнезий креатин хелат,дикриатин и трикриатинов комплес (креатин оротат, креатин глюконат и креатин АКГ) за максимално усвояване. Също така е добавен и креатин монохидрат - проверен креатин,който е давал и ще дава резултати. Използвайки този многокомпонентен креатинов комплекс , ще имате гаранцията , че мускулите ви ще получат постоянен приток на креатин в продължение на цял ден.

Съдържание в 1 доза (10.5 гр.):

Калории 0
Въглехидрати <1g 0%
Захари 0g **
Магнезий 5mg <2%

Hypervol Complex™ 5000mg **
Tricreatine Matrix(TCM)(Creatine Gluconate, Creatine Orotate, Creatine AKG) **
Di-Creatine Malate **
Creatine Monohydrate **
Magnesium Creatine Chelate **
INOXsulin-7™ 3750mg **
L-Taurine **
Betaine Anhydrous **
Citrulline Malate **
L-Arginine AKG **
Beta Alanine **
Alpha-Lipoic Acid **
4-Hydroxyisoleucine (20%) **

 

Други съставки:

Natural Grape Flavor, Grape Skin Extract, Citric Acid, Sucralose, Acesulfame-K, Fenugreek Extract, Silicon Dioxide

 

Начин на прием:

Смесете 1 мер. лъжичка (10.5 гр.) с 300 мл студена вода. Приемайте 1 доза 30 - 45 мин. преди тренировка и една доза след тренировка.
В нетренировъчни дни приемайте 1 доза между храненията.

 

Опаковка:

800 гр.

 

Количество в 1 доза:

10.5 гр.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.