Universal Animal Stak - 21 packs

Марка: Universal Nutrition
Стара цена:
85.00 лв.
Цена:75.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерUniversal Animal Stack - доказан стимулатор на мускулния растеж!

 
Още от края на 90-те години, Animal Stаk е най-продаваният тестостеронов стимулатор на пазара. И това не е защото се казва Animal, a защото е продукт, който наистина работи. Ако вие имат значителен опит във фитнес залата, ще разберете за какво говорим, защото тук не си играем, Animal Stak наистина работи и дава резултати.
Animal stak осигурява на тялото силен анаболен ефект, предразполагащ към бърз растеж на мускулната маса, изгаряне на мазнините и подобряване на формата!
Много билдери взимат медикаменти, за да увеличат метаболизма (с увеличаване на аминокиселинния прием, да стимулират синтеза на протеина и да намалят неговото разпадане), повечето обаче причиняват множество старнични ефекти, за разлика от Animal Stack, който е натурален и напълно безвреден продукт. 
Най-анаболните хормони са тестостеронът, хормонът на растежа, (+IGF-1 - фактор на растежа) и инсулин, контролирайки тези хормони може да шлифовате своята мускулна плътност като професионален състезател!
Оставете същите тези хормони без контрол и ще получите сериозни странични ефекта - уголемяване на простатата, акне, гинекомастия, преждевременно оплешивяване, свиване на тестисите - не е необходимо да споменаваме повече. С легалните прохормонни суплементи подобни странични ефекти също могат да се получат, но в много по-смекчен вид и много, много по-рядко.
Защото с увеличаването на тестостерона приеман отвън се получава и възможността той да се превърне в други хормони, като естроген и дехидротестостерон (DНТ). Това което прави Animal stak уникален сред суплементите е неговата възможност едновременно и да увеличава производството на всички така желани анаболни хормони и да намалява дехидротестостерона и естрогеновите нива.
Само Animal stak прави това благодарение на 25-те мощни съставки включени в него. Уникалната комбинация от таблетки и капсули във всеки пак, доставя точните съставки в точната комбинация и в точното време, за да предизвика мощния анаболен отговор на тялото. Animal stak също така носи и допълнителни плюсове защитавайки черния ви дроб, там където прохормоните се превръщат в тестостерон.
Animal stak е завършен продукт. Той има всичко, което ви трябва. За начинаещите всеки индивидуален пак съдържа най-мощния и най-качествен тестостерон стимулиращ комплекс. 
Също толкова важно е и това, че този комплекс има по-голям афинитет към мускулната, отколкото към всяка друга тъкан, което е в основата на неговия перфектен прохормонен ефект. Допълнително освен тестостерон стимулиращ комплекс има добавени 5 стимулатори на хормона на растежа. С други думи Animal stak също може да се ползва като GH-стимулатор и последващите го ефекти - увеличава протеиновия синтез, антикатаболизъм и растеж на нови клетки. В света няма друг, толкова мощен продукт 2 в 1 - тестостерон и стимулатор на ХР. Този ХР-стимулатор е показал в изследвания увеличаване нивата на растежния хормон над 8 пъти над базовите 30 до 90 минути след орален прием.
Допълнителна полза от този ХР-комплекс е това, че той предизвиква отделянето на хормон на растежа от хипоталамуса. Също така е включен колострум, който е естествено богат на IGF-1, който е самостоятелна верига от 70 полипептидни аминокиселини, които според учените, са активен анаболен ефектор на отде­лянето на хормона на растежа. Съдържа също и други анаболни протеинни фракции. За разлика от стероидите IGF-1 съдейства направо за синтеза на нов мускулен протеин, а не само да помага на мускулните клетки да задържат аминокиселини и да подобрява синтеза на гликогена.
Функцията на IGF-1 е свързана неразривно с растежния хормон:
Вътре в мускулните клетки IGF-1 променя действието, което хормона на растежа предизвиква. За разлика от хормона на растежа IGF-1 може да предизвика мускулен растеж. Но ние не спряхме до тук, а също така добавихме стимулатор на лутеинизиращия хормон. Неговия компонент в Animal stak може да увеличи производството му 72%. В Източна Европа хранителни съставки, които могат да стимулират лутеинизиращия хормон, съдържащ се в Animal stak се използват от десетилетия за постигането на високи резултати от силовите атлети.
Лутеинизиращия хормон е този, който сигнализира на тялото да произвежда повече тестостерон.
Animal stak е формула за професионален силов растеж и качество на тренировката. 
Това е най-силната формула, която може да използвате без рецепта от доктор. Заради неговото мощно естество ние сме добавили еднакво силни съставки, които да елиминират всички възможни странични ефекти, като дехидротестостеронни блокери, естрогенни блокери (антиароматизатори), съставки в помощ на черния дроб и ключови витамини и минерали.
 
Съдържание в 1 доза (1 пакетче):
Vitamin C(as Ascorbic Acid) 100mg 166%
Vitamin B6(as Pyridoxine HCL) 10.5mg 525%
Magnesium(as Oxide) 450mg 113%
Zinc(as Oxide) 30mg 200%
Chromium(as Picolinate) 100mcg 83%
Natural Test Complex (Натурален комплекс за стимулиране на тестостерона)
Longjack Extract Complex† 250mg *
Avena Sativa Extract (Standardized For Avenacosides A & B) 250mg *
Tribulus Extract Complex (Standardized For Protodioscin & Steroidal Saponins) 500mg *
Growth Hormone Secretagogues (Стимулатори на растежния хормон)
Mucuna Pruriens Extract (Standardized For 15% L-Dopa) 250mg *
Alpha Glycerophosphocholine 50mg *
Vasodilator Complex 750mg
Arginine Alpha-Ketoglutarate (AKG) *
Arginine Ketoisocaproate (KIC) *
Aromatase Inhibitors (Инхибитори на ароматазата - превръщането на тестостерон в естроген)
Calcium D-Glucarate 100mg *
Diindolylmethane (DIM) 100mg *
DHT Blockers (Комплекс за простатата) 
B-Sitosterol 250mg *
Saw Palmetto Extract 200mg *
Pygeum Africanum 50mg *
Cortisol Inhibitor Complex (Инхибитори на кортизола)300mg
Acetyl-L-Carnitine *
Phosphatidyl Serine *
Liver Detoxifiers (Чернодробни детоксикатори)
Lysophosphatidylcholine 50mg *
Milk Thistle Extract 200mg *
* Няма установена дневна доза
 
Други съставки:
Gelatin, Di-Calcium Phosphate, Whey, Lecithin, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Titanium Dioxide, FD&C Red #40, FD&C Blue #1
 
Начин на прием:
Приемайте по 1 пакет дневно, 30 мин. преди тренировка.
В почивните дни приемайте на празен стомах между храненията.
За най-добри рузултати приемайте 3 седмици, последвани от една седмица почивка, след това може да повторите цикъла или да продължите с animal M-Stack или Animal TEST
 
Опаковка:
21 пакетчета
 
Количество в 1 доза:
1 пакетче
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се използва от лица по 18 годишна възраст.Да не се приема от бременни или кърмачки. Консултирайте се с лекар преди прием.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.