SWEDISH Supplements THE CUTTER [120 капсули, 40 Дози]

Марка: SWEDISH Supplements
Стара цена:
50.00 лв.
Цена:42.50 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерСУИДИШ СУПЛЕМЕНТС CUTTER 120 капсули *
 
Swedish Supplements  „Cutter” е хранителна добавка, разработена благодарение на сътрудничество между компанията-производител и химикът Даниел Атерхаген. Съдържа комбинация от кофеин, колеус форсколий, катехини (от зелен чай) и хлорогенна киселина (от зелено кафе на зърна). Компонентите действат синергично, за да ви помогнат да постигнете целта си: бърза и ефективна загуба на тегло! Спазването на диета обикновено се свързва с умора и глад  - фактори, които усложняват ежедневието. Хранителната добавка на Swedish Supplements ще ви помогне да забравите всички проблеми, съпътстващи процеса на отслабване.
 
Високото съдържание на кофеин в „Cutter” ви снабдява с необходимата енергия, за да можете да тренирате интензивно въпреки малкото приети калории. Кофеинът, също така, допринася за повишена термогенеза (телесна топлина), както и за извеждане на ненужните течности от организма.
 
Предимства от приема на продукта:
 
Съдържа добре познати отлично действащи съставки за ефективно изгаряне на мазнините;
С високо съдържание на кофеин;
Енергизира тялото.

Състав:
 
Хранителна стойност  За 1 капсула /  За  1 доза ( 3капсули)
 
Кофеин (безводен) 100 mg** /300 mg**
 
Зелен чай (Camelia Sinensis) 100 mg** /300 mg**
 
Зелено кафе (със съдържание на Хлорогенна киселина) 50 mg** /150 mg**
 
Лют червен пипер 50 mg** /150 mg**
 
Колеус форсколий 25 mg**/75 mg**
 
Помощни вещества: капсула: желатин, оцветители: E-171 и E-120. 
 
Начин на употреба: Приемайте по 2-3 капсули сутрин с много вода. Никога не превишавайте дозата от 3 капсули за 24-часов период. Избягвайте употребата на продукта късно вечер. Започнете с по-ниска доза и постепенно увеличавайте до достигане на подходящия за вашия организъм брой капсули.
 
Важно: Добавките не трябва да се използват като алтернатива на разнообразната диета. Важно е да спазвате балансиран хранителен режим и да водите здравословен начин на живот. Препоръчваната доза не трябва да се надвишава. Продуктът не е подходящ за бременни и кърмещи жени. Съхранявайте го на сухо и хладно място, недостъпно за деца.
 
Опаковка: 120 капсули.
 
Производител: Swedish Supplements, Швеция.