SWEDISH Supplements L-Glutamine 100%

Марка: SWEDISH Supplements
Стара цена:
48.00 лв.
Цена:43.20 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерСУИДИШ СУПЛЕМЕНТС L-ГЛУТАМИН 100% 400 гр.
 
L-глутаминът е сред най-важните аминокиселини в човешкия организъм. 60% от нашата мускулатура е изградена от нея. При тежки тренировки нивата й намаляват драстично, а ако настъпи дефицит, в тялото започват катаболитни процеси. 
 
При интензивни физически натоварвания, за да се задоволят нуждите на организма, се препоръчва дневен прием на 10-20 гр. L-глутамин. Спортистите съобщават, че увеличеният прием на аминокиселината им помага да избегнат настинки. Доказано е, че добавките с глутамин подобряват функциите на чревната лигавица и допринасят за стабилизиране на имунната система. Днес има над 100 изследвания и научни публикации, които подкрепят положителните ефекти от употребата на аминокиселината.
 
Предимства от приема на продукта:
 
Ускорява мускулния растеж;
Стимулира синтеза на растежен хормон (GH);
Подобрява възстановяването на организма.

 
Съдържание на препоръчителната доза от 5 гр.:  
 
L-глутамин - 5000 mg.

Дозировка и начин на употреба: Смесете 5 гр. прах с 200 мл вода или друга напитка и приемайте от 2 до 4 пъти дневно
 
Внимание: Продуктът е хранителна добавка. Не трябва да се използва като алтернатива на разнообразната диета. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Помислете за предимствата и значението от приема на балансирана диета и воденето на здравословен начин на живот. Добавката е предназначена за здрави лица над 18-годишна възраст. Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване или вземате медикаменти по рецепта, трябва да се консултирате с лекар преди да използвате този продукт. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.
 
Опаковка: 400 гр.
 
Производител: Swedish Supplements, Швеция.