SWEDISH Supplements I am F#CKED UP INTRA Formula 350G/25SERV

Марка: SWEDISH Supplements
Стара цена:
60.00 лв.
Цена:54.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерФормулата I AM F***ED INTRA повишава енергията и издръжливостта на тялото. Подпомага възстановителните процеси след тренировка. Съчетава аминокиселини с разклонена верига (BCAA) в анаболното съотношение: 4:1:1 с Л-Глутамин, Л-Лизин, Биофлавоноиди, Калий и Синефрин.
 
Характеристики:
 
6000 мг BCAA, 1000 мг Лизин и 2000 мг Глутамин в 1 доза;
за мощен прилив на енергия;
ускорява възстановителните процеси;
BCAA в анаболно съотношение 4:1:1;
разтваря се лесно, дори и в студена вода;
предлага се в 2 приятни вкуса - зелена ябълка и малина.

Активни съставки:
 
Левцин - ключова аминокиселина от кетогенната група. Среща се в естествен вид в богатите на протеин храни - риба, месо, яйца и някои растителни продукти. Една от най-значимите аминокиселини за всеки човек и най-вече за активно спортуващите. При съчетаване с въглехидрати въздейства на анаболните хормони и инсулиновата секреция. Влияе благоприятно и за окисляването на мастната тъкан, подобрявайки състоянието на мускулите. Приемът на тази аминокиселина е силно препоръчителен след тренировка. Оптималното й количество подпомага протеиновия синтез в мускулите и ускорява тяхното възстановяване.
Изолевцин - есенциална аминокиселина, важна за синтеза на хемоглобин и балансиране нивата на кръвната захар. Метаболизира се в мускулната тъкан и е сред 3-те аминокиселини с разклонени вериги, така ценни за спортистите. Повишава енергията и издръжливостта и стимулира оздравяването и възстановяването на мускулатурата след физическо натоварване. Среща се в рибата, пилешкото и др. видове месо, черния дроб, яйцата, лещата, нахута, ръжта, бадемите, кашуто, повечето семена и соята. Приемът на изолевцин с храната или като хранителна добавка гарантира по-добрата устойчивост на организма и стимулира възстановителните процеси при травми и след операции.
Валин - есенциална аминокиселина със стимулиращ организма ефект. Важна за нормалния метаболизъм, поддържането на естествен азотен баланс и регенерирането на тъканите. Съдържа се в естествен вид в млечните продукти, месото, гъбите, фъстъците и соята. Може да служи като източник на енергия със съхраняващо глюкозата действие, поради което повишава умствената енергия. Възпрепятства интоксикирането с амоняк при повторна резорбция на урината от бъбреците. Използва се широко за предпазване от амонячна интоксикация и за предотвратяване загубата на мускулна маса при хора, страдащи от диабет.
Глутамин - сред най-често срещаните аминокиселини в човешкия организъм (представлява 60% от свободните аминокиселини в мускулите и кръвта). Действа като прекурсор за синтеза на други аминокиселини и глюкоза за енергия. Играе ключова роля за производството на глутатион - най-силният антиоксидант в организма. Много важен за оптималната работа на имунната система. Предпочита се от спортисти за ускорено и качествено възстановяване на мускулната тъкан, както и за подпомагане производството на растежен хормон.
Лизин - незаменима аминокиселина, т.е. не се произвежда самостоятелно от организма и трябва да се набавя с храната или с помощта на хранителни добавки. Подпомага естествения растеж и развитие на костната система и подкрепя усвояването на калция. Важен е за азотния баланс при възрастните хора. Функциите му са свързани основно с образуването на антитела, ензими и хормони. Подпомага колагеновия синтез и възстановяването след наранявания.
Биофлавоноиди - пигменти с растителен произход, обуславящи червеното, жълтото или синьото оцветяване на някои плодове, цветя и др. Смята се, че имат по-силно изразено антиоксидантно действие дори спрямо познатите ни антиоксидантни хранителни вещества като витамин С, Е и бета-каротин. Съдействат за прочистване на организма от свободни радикали в дългосрочен план.
Калий - минерал, жизнено важен за организма. Регулира нервните сигнали от централния и гръбначен мозък към мускулите. Допринася за правилното функциониране на нервите и мускулите.
Синефрин - стимулант, доближаващ се до ефедрина, но с по-леко действие, което го прави много по-безопасен и по-ефективен. Стимулира симпатиковата нервна система, което дава възможност за по-голямо физическо натоварване. Потиска глада и е подходящ при спазване на диети и през периоди на изчистване на мазнините. Няма странични ефекти, като ускорен пулс и високо кръвно налягане.

Състав:
 
Хранителна стойност в една дневна доза (14 гр.)
 
ВСАА 4:1:1
 L- Левцин, L-Изолевцин, L-Валин 
6000 мг 
 L-Глутамин 2000 мг
 L-Лизин 1000 мг
 Биофлавоноиден комплекс (Citrus sinensis) 500 мг
 Калиев хлорид 200 мг
 Синефрин хидрохлорид, 48 мг 
 от който синефрин
40 мг
 
Съдържа още: овкусители, малтодекстрин, оцветители: Е-162, натриев бикарбонат, подсладители: Е-950, Е-951, аромати.
 
Начин на употреба: Разтворете 1 мерителна лъжичка (14 гр.) в 300 мл вода и приемайте по време на тренировка. За по-добри резултати, вземете част от разтворената доза 15 минути преди физическото натоварване и продължете с приема докато спортувате.
 
Важно!
Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансирания хранителен режим.
 
Да не се приема с Кофеин!
 
Да се спазва препоръчителната дневна доза.
 
Съхранение: В хладни и сухи места, недостъпни за деца.
 
Опаковка: 350 гр./25дози
 
Производител: Swedish Supplements, Швеция.