SWEDISH Supplements BCEAA Next Level 500g/30serv

Марка: SWEDISH Supplements
Стара цена:
72.00 лв.
Цена:64.80 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерХарактеристики:
 
Комбинация от аминокиселинни матрици с висок дял на разклонените аминокиселини със средна верига (BCAA), електролитите и други внимателно подбрани вещества.
Съдържа Watts Up - ново естествено ергогенно вещество, подобряващо работата на мускулните клетки за освобождаване на експлозивна енергия.
SWEDISH SUPPLEMENTS BCEAA NEXT LEVEL е специален комплекс, комбиниращ различни анаболни активатори, електролити и високоефективни аминокиселини, възпрепятстващи катаболните процеси в организма.
 
Съдържа есенциални аминокиселини с разклонени вериги (BCAA) в супер високи дози. Есенциалните аминокиселини са 9 на брой. Те не могат да се синтезират от човешкия организъм, поради което трябва да се доставят ежедневно чрез храната. В случай, че тялото не получава нужното количеството, то е принудено да разрушава протеина в мускулите. Това състояние е познато като катаболизъм. При него организмът попада в отрицателен азотен баланс. Ето защо есенциалните аминокиселини играят ключова роля за възстановяване и изграждане на мускулната тъкан, регулиране на съня, подобряване на настроението, превръщане на мастните киселини в енергия, производството на важни хормони, детоксикиране на организма от вредни вещества, регулиране нивата на кръвната захар и поддържане работата на централната нервна система. В иновативната формула на Swedish Supplements са включени допълнителни високи дози ВСАА (L-левцин, L-изолевцин и L-валин). Тези три аминокиселини са отговорни за натрупването на чиста мускулна маса и осъществяването на ефективен контрол над кръвната захар. Обикновено се казва, че L-левцинът е най-важната аминокиселина. Той директно засяга сигнален протеин, наречен mTOR, присъстващ в мускулите. mTOR регулира клетъчния растеж и делене, както и синтеза на протеини и мазнини. Контролира нивата на клетъчната енергия и се стимулира от инсулина, растежните фактори и приема на храна. Твърде малкото енергия, липсата на левцин и ниските нива на инсулин са причина за преход на организма към катаболна фаза (катаболизъм). Увеличаването на енергийните нива, както и допълнителният прием на левцин и инсулин имат противоположен ефект и са причина в тялото да започнат да протичат анаболни процеси. Можем да кажем, че в този случай левцинът служи като директен ускорител на mTOR протеина.
 
В аминокиселинната матрица са включени, още, L-глутамин и Таурин. L-Глутаминът е много важен за имунната система, най-вече за белите кръвни клетки. Може да се каже, че около 60% от мускулната маса се състои само от L-глутамин. Аминокиселина Таурин помага мускулните клетки да бъдат добре хидратирани (да съдържат оптимално количество течности). Така те не се разграждат лесно, например след тежка тренировка.
 
Минерален комплекс - калий, магнезий, натрий и калций - работят заедно, за да поддържат оптимален воден баланс в организма. По време на тренировка тялото се изпотява интензивно, при което се губят много сол и минерали. Това може да предизвика мускулни крампи, но също така и да влоши физическото представяне. Ето защо балансът на течности е жизненоважен за изграждането на красиво и добре оформено тяло.
 
Бетаин (триметилглицин) - среща се в големи количества в спанака и цвеклото. Изследванията сочат, че може да увеличи концентрацията на креатин в мускулите, което води до повишаване на експлозивната сила.
 
Фосфатидилова киселина - фосфолипид (мастна киселина), който най-често се извлича от соята. Образува се естествено в клетъчните стени на мускулните клетки, особено при тренировки. Доказано е, че свързва и активира сигналния протеин mTOR. Няколко проучвания показват, че фосфатидиловата киселина има мощен ефект върху mTOR C1 в човешките клетки, което увеличава ефекта при физическо натоварване. Ето защо когато се приема под формата на хранителна добавка, влияе най-благоприятно при силови тренировки.
 
Хранителната добавка съдържа и т.нар. "митохондриален потенциатор" - биофлавоноиден комплекс Watts Up. Всички мускулни клетки имат малки енергийни централи / електроцентрали (митохондрии), където хранителните вещества (захари, аминокиселини и мастни киселини) се изгарят с участието на кислород до въглероден диоксид и вода и се възстановяват собствените енергийни нива на АТФ (аденозин трифосфат). Този процес се нарича клетъчно дишане. При него, обаче, не винаги се изгаря целия наличен кислород, особено по време на тежки физически натоварвания. Възможно е, вследствие на това в организма да останат вредни реактивни кислородни молекули, които да предизвикат оксидативен стрес.
Проучвания доказват, че Watts up влияе положително върху синтеза на АТР. Увеличава ефективността и намалява оксидативния стрес, който възниква, когато има излишък на кислород в процеса на горене. Така не само се подобрява процеса на дишане, но и се увеличава производството на АТФ.
 
Полезни ефекти на WattsUp:
 
Увеличава производството на азотен оксид, което повишава притока на кръв към кръвоносните съдове, вследствие на което те се разширяват. Подобрява снабдяването на мускулите с кислород и хранителни вещества, а отпадните продукти, като, например, млечна киселина се отстраняват по-лесно;
Значително увеличава силата и издръжливостта - с цели 36%;
Намалява недостига на кислород при изпълнението на едни и същи силови упражнения. Накратко, повишава ефективността по време на тренировка преди да се задъхате.
 
 

Съдържание в 1 доза:  17гр


BCEAA комплекс (EAA & BCAA 4:1:1) 8250 мг
 L-левцин 4000 мг
 L-изолецвин 1000 мг
 L-валин 1000 мг
 L-лизин 1000 мг
 L-треонин 600 мг
 L-метионин 300 мг
 L-фенилаланин 250 мг
 L-триптофан 100 мг
 Хидратираща матрица, подобряваща клетъчната абсобция 1952 мг
 Таурин 500 мг
 Витамин С 500 мг
 Електролити
 Натриев хлорид 300 мг
 Магнезиев цитрат 250 мг
 Калциев цитрат 200 мг
 Калиев хлорид 200 мг
 Витамин В6 2 мг 
 М-ТОR матица 4400 мг
 L-глутамин 2000 мг
 Бетаин (триметилглицин) 1250 мг 
 Фосфатидилова киселина 750 мг
 Съединение, стимулиращо работата на митохондриите 500 мг
 Watts Up биофлавоноиден комплекс (Citrus sinestis)
 
 
Начин на прием:
 
Прибавете 1 пълна мерителна лъжичка (17 гр.) към 300 - 400 мл вода или сок и приемайте непосредствено преди / след или по време на тренировка.
 
Опаковка:

500гр/30 дози
 
Количество в 1 доза:
 
1лъжица - 17гр

ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.