SWEDISH Supplements BCAA Magnum 1100 mg 120caps

Марка: SWEDISH Supplements
Стара цена:
58.00 лв.
Цена:52.20 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерХранителната добавка съдържа незаменими верижно разклонени аминокиселини (BCAA) в съотношение 2:1:1 под формата на удобни за прием капсули. Помага на тялото да изгради пълноценна мускулна маса и да забави разграждането на мускулната тъкан. Повишават нивата на хормона тестостерон, който стимулира изграждането на мускулите, и потискат синтеза на хормона на стреса - кортизол, който прави обратното. Добавката, също така, увеличава инсулиновата чувствителност, което е много полезно за хората на диета.
 
Активни съставки:
 
Левцин - основна аминокиселина, принадлежаща към кетогенната група. Среща се в естествен вид в месото, яйцата, рибата и растителните продукти. Изключително важна е за всеки човек и най-вече за спортистите. Когато се приема в комбинация с въглехидрати, влияе на инсулиновата секреция и синтеза на анаболни хормони. Подобрява качеството на мускулните клетки и допринася за окисляване на мастната тъкан. Може да се използва от спортисти от всички дисциплини. Приемът на Левцин е задължителен след тренировка, защото ако неговите нива в организма са ниски, протеиновият синтез в мускулите и възстановяването им след физическо натоварване не са оптимални;
Валин - есенциална аминокиселина със силен стимулиращ ефект. Необходим е за правилното протичане на метаболизма в мускулните клетки, поддържането на нормален азотен баланс в тялото и възстановяването на тъканите след тренировка. Съдържа се във високи концентрации в млечните продукти, гъбите, месото, фъстъците и соята. Служи като източник на енергия със съхраняващ глюкозата ефект. Благодарение на това свое действие повишава и стимулира умствената енергия. Влияе благоприятно върху азотния баланс в тялото. Не позволява отравяне с амоняк при повторна резорбция на урина от бъбреците. Предотвратява загубата на мускулна маса при хора, болни от диабет.
Изолевцин - есенциална аминокиселина - една от 3-те с разклонени вериги. Допринася за образуването на хемоглобин. Повишава енергията и стабилизира регулира нивата на кръвната захар. Метаболизира се в мускулите, повишава издръжливостта и подпомага оздравяването и възстановяването на мускулатурата след физическо натоварване. Богати източници на изолевцин са следните храни: кашу, бадеми, пилешко месо, яйца, нахут, риба, черен дроб, ръж, леща, месо, редица семена и соята. Допълнителният прием на аминокиселината повишава издръжливостта и подпомага възстановяването след операции и травми. Също така ускорява зарастването на раните. Помага и за предпазване от диабет, тъй като участва в производството на хемоглобин и регулира нивата на кръвната захар.
 
 

Съдържание в 1 доза: 
 
Хранителна стойност
 
За 4 капсули
 
L-левцин 2200 mg
 
L-изолевцин 1100 mg
 
L-валин 1100 mg
 
 
 
 
Начин на прием:
 
Приемайте по 4 капсули дневно  преди спорт и веднага след тренировка или физическа активност.
 
Опаковка:
 
120 капсули/30 дози
 
Количество в 1 доза:

4 капсули
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване