Стойки за кофички и упражнения Armageddon Sports

Марка: ARMAGEDDON SPORTS
Цена:130.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерОписаине
 
Метални стойки за кофички с 72 см височина
 
✔ ПОДХОДЯЩИ ЗА ДОМАШНА ТРЕНИРОВКА: Ако сте запалени по уличен фитнес (street fitness) или по-скоро по тренировките със собствено тегло, то тази универсална станция е точно за Вас. Ако навън времето не е удачно за тренировки, то е време да пренесете тренировката в домашни условия!
 
 
 
 
✔ ЗДРАВИ И СТАБИЛНИ: Металните стойки за упражнения са изработени така, че да стъпват здраво на земята. Това Ви позволява да изпълнявате всякакви упражнения, без притеснение, че можете да паднете. Същевременно тя е лесно преносима и можете да тренирате където си пожелаете.
 
 
 
 
✔ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА МНОГО СПОРТОВЕ: Както знаете, тренировките със собствено тегло Ви носят повече сила и издръжливост. Много хора ги използват при тренировките си по кросфит, гимнастика и силови упражнения. Чрез тях можете да се сдобиете с здрава и ефективна мускулатура!
 
 
 
 
✔ ДВЕ В ОПАКОВКА: Предлагат се две стойки с уникален и красив дизайн, като сме помислили за удобството Ви и сме сложили омекотяващи дръжки. С тях можете да се предпазите от изплъзване или образуване на пришки. Цветът е жълт и ще се слее идеално с домашната Ви обстановка.
 
Предимства на стойките за упражнения
Използвате ги когато си пожелаете – независимо от времето навън, Вие можете да тренирате и в дома си;
Развивате повече сила и издръжливост – упражненията със собствено тегло допринасят за постигане на тази цел;
Здраво стъпили на земята – независимо от спорта, който практикувате, Вие ще се чувствате сигурно при изпълнение на упражнението си.