Stacker Kre-Alkalyn - 240 капс.

Марка: Stacker 2
Цена:75.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерSTACKER 2 Kre-Alkalyn е спортна добавка с патентована форма на креатин, която се усвоява в тялото мигновенно и запазва всички свои качества до момента на транспортиране до мускулните клетки. Тази уникална формула съдейства за повишаване на физическата сила и издръжливост, поддържа хидратацията и увеличава обема на мускулните клетки за драстично напомпване и още по-добри спортни резултати.
 
- Стабилна форма на креатин
- Допълнителна сила и издръжливост
- Бързо и ефективно възстановяване
- Драстично мускулно напмпване
- Бързо и пълно усвояване
- Без подуване и дискомфорт
 
Креатин е една от най-разпространените добавки за спортисти, подложена на множество изследвания през годините. Основният проблем, пред който се изпратвя учените е свързан с факта, че попадайки в тялото, креатин става нестабилен и се превръща в креатинин (безполезен страничен продукт), който може да предизвика дискомфорт, подуване и стомашни киселини. Оказва се, че този процес на преобразуване е пряко свързан с рН нивото на креатин, а колкото по-ниско е то, толкова по-голям е шансът да се трансформира.
 
Kre-Alkalyn е патентована, стабилизирана форма на креатин с рН 12, която не се превръща в креатинин, а преминава директно през стомаха, за да достигне до мускулните клетки. Той притежава всички полезни свойства на обикновения креатин, включително повишаване на мускулната сила и издръжливост, неутрализиране на мускулните трески и увеличаване на обема на мускулните клетки, без нежеланите странични ефекти. Освен това, той не се натрупва в организма, което предполага по-малки дозировки Избегнат е ефектът на здържане на вода, което го прави подходящ дори и за дамите.
 

Съдържание в 1 доза (2 капс.):

Kre-Alkalyn          3.000 mg    **

 

Начин на прием:

Приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно с вода.

 

Опаковка:

240 капс.

 

Количество в 1 доза:

2 капсули

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.