Stacker 2 TESTO-4HD 120 caps

Марка: Stacker 2
Стара цена:
85.00 лв.
Цена:72.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерSTACKER-2 TESTO-4HD - мощен стимулатор на тесторестора

Този спорт е всичко за Вас: бодибилдингът е начин на живот, а не просто хоби. Поради което Вие не приемате просто всеки тестостеронен ускорител; само най-качественият е достатъчно добър за вас. Нуждаете се от продукт, който е класа над останалите; продукт даваш експлозивна сила чрез свободен тестостерон. Това ли е което търсите? Сухо, мускулесто телосложение, по-висока тренировъчна интензивност, безмилостна агресия и нечувана интензивност по време на тренировките? Ако, търсите именно това, TESTO-4HD е продуктът за Вас.

Преимущества на TESTO-4HD
• Стимулира тестостерона до максималните естествено постижими стойности
• Повишена агресия по време на тренировка
• По-висока тренировъчна интензивност
• Повече сила, по-голяма мускулна маса
• Безпрецедентно мускулно напомпване

Защо TESTO-4HD е толкова по-силен от другите тестостеронни ускорители?
TESTO-4HD съдържа не само революционна и неповторима анаболна формула, но той е 100% натурално вещество. TESTO-4HD покачва нивата на свободния тестостерон в тялото, в резултат на което силата, масата и тренировъчна интензивност се увеличават значително. TESTO-4HD съдържа елементи които въздействат, с възможно на-високия процент на активно вещество Не само трибулус, но възможно най-високия процент от активния екстрат: 30% протодиосцин.

TESTO-4HD съдържа всичко, от което се нуждаете за да доведете производството на тестостерон до най-високите нива. Всяка доза съдържа 10 мощни и клинично изпитани елементи, които работят в синергия и гарантират, че андрогенните рецептори се стимулират непрекъснато за да се произведе повече тестостерон. Мъжествеността се подчертават, по-специално тренировъчната интензивност, самоувереността и тренировъчната агресия. Това само по себе си е достатъчно, но Stacker също така предлага драстично увеличаване на мускулната маса, мускулното напомпване и удивително телосложение.

Нарастване на нивото на тестостерона и резултати
Всеки път, когато взимате TESTO-4HD, нивата на свободния тестостерон се покачват. Този продукт се приема в ограничени дози, тоест взимате по три капсули два пъти дневно за да повишите нивата до максималната постижима стойност без стероиди.

Между 5 и 10 дни (ежедневна) употреба
Може да почувствате действието на елементите и как нивата на тестостерона се покачват бавно всеки ден. Имате повече енергия и огромна воля да ходите в гимнастическия салон за да тренирате сериозно.

Между 10 и 20 дни (ежедневна) употреба
Нивата на тестостерона продължават да се покачват. Тренировките стават по-екстремни. Може да вдигате по-тежки тежести и мускулите започват да нарастват равномерно. В резултат на по-сухото телосложение, вените постепенно стават ясно изразени. И това е само началото!

От 3 седмици нататък (ежедневна употреба)
Това е третата стъпка. Сега се учудвате на ниската тренировъчна интензивност при която преди сте спирали. Преодолявате собствените си пречки. Измествате собствените граници, трансформацията е започнала. Мускулите Ви са по-надути, по-големи и по-твърди. Силата и васкуларността са на максималните си нива. Вие сте в състояние, което не сте изпитвали никога преди: именно това TESTO-4HD прави за Вас, поради, което той е толкова известен!

Дайте на тялото каквото желае, най-мощния и ефективен тестостеронен ускорител произвеждан някога: TESTO-4HD

 

Съдържание в 1 доза (3 капсули):

Testo-4HD complex™ 3.000 mg
Tribulus Terrestris {30% Protadioscin)
Маса (Lepidium Meyenii){Root)
Zinc (Zinc Citrate) 22,5 mg 150%
Vitamin B-6 (Pyridoxine HCI) 6mg 300%
Magnesium (Magnesium Gluconate) 300 mg 75%
Vitamin D3 (Cholecalciferolj 750 i.u. 188%

Stacker Anabolic complex™ 900 mg **
Acanthea Virilis (Muira Puama) **
Rhodiola Rosea (2% Salidroside) **
Damiana (Turnera Diffusa) (leaf) **
Oat Grass (Avena Sativa) **

 

Други съставки:

Gelatin, black iron oxide, titanium dioxide, yellow iron oxide.

 

Начин на прием:

Приемайте 2 пъти дневно по 3 капсули, сутрин след ставане от сън и вечер преди лягане.
За постигане на максимални резултати използвайте 6 седмици.

 

Опаковка:

120 капсули

 

Количество в 1 доза:

3 капусил
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.