Stacker 2 Superior Pump 240 caps

Марка: Stacker 2
Цена:69.90 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерStacker 2 Superior Pump е нов, уникален продукт, повишаващ напомпването и снабдяването на мускулите с повече кръв, кислород, креатин, подобряващ захранването им.

 

Stacker 2 Superior Pump работи по 100% натурален механизъм, чрез разширяване на кръвоносните съдове, което повишава производителноста на мускулатурата.

 

Stacker 2 Superior Pump е разработен за атлети, които се стремят да увеличат максимално кръвоснабдяването и напомпването на мускулите по време и след тренировка, като същевременно повишат издръжливоста, силата и мускулната си маса. Приет като първото нещо сутрин на гладно ви зарежда и подготвя за предстоящото натоварване по-късно през деня, а втория прием вечерта стимулира възстановяването и мускулния растеж!

 

Stacker 2 Superior Pump е много подходящ да се използва в комбинация с тесто бустери, пред тренировъчни добавки и фет бърнери, тъй като НЕ съдържа стимуланти! Това позволява на продукта да се използва ВСЕКИ ДЕН, 7 дни от седмицата! По този начин ще се постоянно напомпени, твърди и плътни! 

 

Съдържание в 1 доза (4 капсули):

Други съставки:

Gelatin, Magnesium Stearate, Black Iron Oxide, Titanium Dioxide

 

Начин на прием:

Приемайте 4 капусли, два пъти дневно (всеки ден). 

Приемайте на празен стомах 30 - 45 минути преди хранене. 

Приемайте първите 4 капусли веднага след стване от сън и още 4 капсули преди вечеря.

За максимални резултати комбинирайте със Stacker 2 Testo-4HD и Stacker 2 100% Whey

 

Опаковка:

240 капсули

 

Количество в 1 доза:

4 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.