Stacker 2 Rush Accelerated 454 g

Марка: Stacker
Цена:80.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 49.99 лв цена на доставка 6.00 лв.
  • * Точки : 80.00
Stacker 2 Rush Accelerated е наистина една от най мощните добавки, които някога сте опитвали, всъщност RUSH е  толкова мощен, че вероятно трябва да бъде забранен!
 
Stacker 2 Rush Accelerated е най-новият продукт, който съдържа ултра концентриран екстракт от Гераниум. Това дава невероятен приток на адреналин, и максимално напомпване.  Преживяваш  невероятен изблик, който няма как да преживееш с обичайните добавки.
 
Stacker 2 Rush Accelerated
- това е следващото поколение ултра концентрат, спортна храна!
- най-чиста форма на ДМАА и 4-метилхексна 2 амин HCL
- печелиш на три пъти  обичайните си адреналинови нива!
- осигурява ти екстремна енергия и фокусиране
- ненадминато увеличаване на мускуланата маса!
 
*Ново ниво на изпълнение
 Има стотици видове продукти на пазара, които могат да ти помогнат да работиш по –добре, и да правиш по-добрите мускули, но повечето от тях,  са предназначени за топ атлетите, и им е позволено използването само на ограничен брой съставки,  поради допинг ограниченията. Стакер 2е е най-новият продукт, RUSH има тотално нов подход.
Той е предназначен за теб, а не за   професионалните атлети.  RUSH е специално проектиран  за теб, да аматьорът Бодибилдър, тези които искат да направят най-големите и най-внушителните мускули. И ако може , възможно най-бързо. За да можете да станете наистина много мускулест и силен, понякога имате нужда от една стъпка към професионалното хранене, тренировка и добавки Целта са най- скоростните резултати!
 
*Адреналинова бомба!
Без съмнение  сте чували за хора, които намиращи се в екстремни ситуации са намирали силата, която  при други обстоятелства, бихте счели за невъзможна.  Силата идва от изблика на адреналин. Адреналинът не е просто  освобождаван във вашите вени, тялото ви понякога трябва да бъде поставено в ситуация на непосредствена опасност или производството му трябва да бъде стимулирано  от правилните медикаменти. И RUSH е точно медикаментът, който отключва изблика на адреналин!
Адреналинът ти дава подтик, който е  доста по –мощен от няколко чаши силно кафе. Избухването му е доста силно, и идва с интензивна сила, дълбоко от тялото ви.  Ще го почувствате във всяка фибра от тялото си.  След поемането на  девет грама от прах RUSH,  преди тренировка, ще почувствате три пъти повишаване на нивото на адреналин в тялото си. това е нещо, което няма да остане незабелязано!
 
*Повече и по-бързо!
Без съмнение всеки е срещал лимита на възможностите си, възпрепятстван от метаболична умора на мускулите си! ако използвате  RUSH, ще имате възможност  да преодолеете тези бариери!  Това е ефекта на адреналина.... за по-голямо тегло и по-дълги натоварвания!
 Така мускулите ви ще могат да издържат повече и по интензивно натоварване, и да получават  правилното стимулиране за разстеж! Повече и по-бързо!
 
*Екстракт от гераниум
Има няколко спортни хранителни продукта, базирани на екстракт от масло от гераниум. Най-мощните  съставки могат да бъдат намерени в листата и стъблата.  Те напомнят вещества напомнящи амфетамин, които са 1,3 диметил амиламин и 4 метилхексина 2 амин HCL. Екипът на СТАКЕР 2  е успял да изолира тези вещества в най-чистата им форма, за използване в RUSH. Комбинирайте ги с натурален екстракт от плодове на шизандра, и ще разполагате с перфектната смес!
Преживейте мощен приток на енергия, ненадминато фокусиране и самоувереност, което ще ви помогне да тренирате дори –по здраво и по интензивно. Превърнете всяка тренировъчна сесия в мега тренировка!
 
*Изградете бързо мускулите си
RUSH ви дава много повече от допълнителен стимул при тренировка Креатинът и агрининът  ви дават красиво оформени и напомпени мускули , които наистина можеш да забележиш в огледалото след тренировка в залата. С всяка тренировка трупаш още мускулна маса, надграждайки силата и мускули много по-бързо  отколкото преди.  Непосредствени резултати , които всички виждат....за това става дума!!!
 
*Легален допинг
RUSH е първият и за сега, единственият СТАКЕР -2  продукт, който съдържа допинг екстракти! Но не бъркайте добавените допинг екстракти със забранените вещества, които циркулират незаконно! Допинг екстрактите в RUSH, са ултра концентрирани в екстракта от гераниум, активното вещество  (1,3 диметил амиламин и 4 метилхексина 2 амин НСЛ) в най –чистата форма  за добавка към RUSH формулата.
 
Въпреки че Stacker 2 Rush Accelerated е толкова мощен, продуктът съответства на най –високите стандартни изисквания и здравни разпоредби, налагани от щатската администрация за храни и лекарства! Поради, което,  той може да бъде  безопасно препоръчан на всеки начинаещ или напреднал бодибилдър.

 

 

Съдържание в 1 доза (3 мер. л. - 9 гр.):

Energy Stimulant X 875 mg 
Schisandra chinensis Extract (Fruit) 
Caffeine Anhydrous 200 mg 
Chocolate Extract (Phenylethylamine)
Malic Acid 
Magnesium (as Magnesium Oxide) 57 mg 
Vitamin B3 (Nicotinamide) 32 mg 
Vitamin B1 (as Thiamin Hydrochloride) 4.20 mg 
Vaso PmPac3 Complex 8205 mg 
Beta Alanine (3-aminopro-panoic Acid) 
Creatine Monohydrate 
L-Arginine Alpha Ketoglutarate (AAKG) 
Agmatine Sulfate 
L-Carnitine 
L-Tyrosine 
Taurine
 

Други съставки:

Citric acid, Calcium silicate, natural and artifical flavors, natural colouring, sucralose, acesulfame-K

 

Начин на прием:

Смесете 3 мерителни лъжички (без връх)- 9 гр. с 150 мл вода, приемайте 30 мин. преид тренировка.
При екстрамна нужда от енергия увеличете дозата до 5 мер. лъжчик (15 гр.) и смесете с 250 мл вода.
В никакъв случай не взимайте повече от 5 лъжички в рамките на 8 часа!

 

Опаковка:

454 гр.
Вкусове: Тропическа лимонада, Плодов пунш, Лимон-лайм

 

Количество в 1 доза:

9 гр.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.