Stacker 2 Nitro X Boost 240 caps

Марка: Stacker 2
Цена:76.90 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерSTACKER-2 NITRO X BOOST е не просто още един азотно-оксиден продукт, който съдържа комбинация на аргинин и креатин. Nitro X Boost съчетава азотно-оксиден продукт с анаболна формула, формула за мускулна сила и формула, която ефикасно се сражава с натрупването на млечна киселина. Тази четири етапна ракета си заслужава парите.

Преди всичко действие, а не думи. Подгответе се за още по-голямо напомпване, изключителна сила и огромно мускулно стимулиране.
* Напълно превъзхожда другите азотно-оксидни продукти.
* Ненадминато по-качество напомпване.
* Изключително голяма васкуларност.
* Подтиска естрогена, увеличава свободния тестостерон.
* Увеличава факторите за растежа, и осигурява невиждано нарастване на мускулите.
* Резултатите идват още от първата доза.
Отлична оптимизация на азотния оксид

За да имате оптимално напомпване, трябва да знаете как се постига то, какво точно е нужно за да получите изключителни резултати. Аргининът е предшественик на азотния оксид (NO). Аргининът увеличава нивата на азотен оксид в кръвта, което дава сигнал на тялото да разшири кръвоносните съдове ако мускулите го изискват. През разширените кръвоносни съдове, по-големи количества кислород, азот и хранителни вещества, както и вешества за възстановяване и растеж, ще достигнат до мускулите. Логичната стъпка е да вземете аргинин като добавка. В много от продуктите се спира до тук, но не и при Nitro X Boost. Това е така, защото аргининът не е най-важния елемент за създаване на азотно оксиден импулс. Цитрулинът е много по-важен. Цитрулинът дори дава повече възможности от аргинина за увеличаване на плазмените нива на аргинин в кръвта. Всяка доза Nitro X Boost съдържа цитрулин в свободна, лесна за усвояване форма. Но, Nitro X Boost отива една крачка по-напред. Концентрацията на азотен оксид в тялото се създава поради допълнителното приемане на аргинин от една страна, и от друга тя от части се нарушава от ензима аргиназа. Чрез понижаване активността на този ензим, Вие можете да се снабдите с до 60% повече азотен оксид. По тази причина норвалинът е добавен във формулата на Stacker.

Съчетанието на аргинин, цитулин и норвалин ще доведе нивото на азотен оксид до нечувани стойности, които ще Ви помогнат под формата на по-силно, твърдо напомпване. Допълнителна сила, понижено натрупване на млечна киселина, по-малко естроген, повече свободен тестостерон. Nitro X Boost е не само най-добрата азотно оксидна формула, която води до напомпване. Има основателна причина да го наричаме четири степенна ракета.

Азотният оксид е само първата степен, има още три! През последните години се проведоха много проучвания относно хормоноподобните вещества в соята, изофавлоните. Нови проучвания, направени през 2009, сочат към факта, че в дългосрочен план изофавлоните спомагат за увеличаване на нивата на тестостерона. Те постигат това не чрез пряко въздействие на тестостерона (като известния продукт Testo-4HD), а чрез непряко. Първо, изофавлоните активират образуването на допълнителни лутеинизиращи хормони (LH) като забавят действието на дихидротестостерона (DHT). Освен това, изофавлоните забавят разлагането на тестостерона в черния дроб, което означава, че тестостеронът остава активен за по-дълго време и концентрацията се покачва. Nitro X Boost съдържа изумителните 500 mg ATC, който съдържа 100% естествен 7-O-бета-D-глюкозид, 7-O-глюкозид и иприфлавон. И това още не е всичко: трета и четвърта степен предстоят. За да постигнете удивителни резултати в залата,вие също така се нуждаете от допълнителна сила и забавено натрупване на млечна киселина.

Постигате допълнителна сила чрез увеличаване на количеството аденозинтрифосфат (ATP) в мускулите, или чрез преобразуване на аденозин дифосфат (ADP) в аденозин трифосват (ATP). Именно последното, превръщайки ADP в ATP, е това, което креатинът прави за Вас. По-високото ниво на ATP предоставя напълно заредена батерия в мускулите. Може да поддържате максимална сила за по-продължително време, или да правите серии с по-високи тежести. Но неизбежно идва моментът, когато ATP намалява и млечната киселина започва да се трупа в мускулите. Това е моментът, когато 4 степен, именно карнозинът, свършва своята работа. Карнозинът се състои от хистидин и бета-аланин, чрез които побеждава натрупването на млечна киселина. Заедно с креатина, карнозинът е способен да подобри Вашето постижение с 80%. Nitro X Boost: за оптимално напомпване, увеличете нивата на тестостерона, увеличава количеството ATP и намалява натрупаната млечна киселина.

 

Съдържание в 1 доза (8 капс.):

NO Plama Matrix 2.500mg
L-Arginine AKG, L-Arginine Ethyl Ester, L-Citrulline, L-Norvaline

ATC (Anabilc Trigger Complex) 500mg
7-isoproxy-isoflavone (Ipriflavone), 7-0-beta-D-glycoside (Genistin), 7-0-glucoside (Daidzein), Biochanin A, Formononetin

Carnosine X Performance Matrix 2.000mg
L-Histidine, Beta Alanine, Creatine Ethyl Ester, Creatine AKG, Creatine Monohydrate

Peak Performance Stack 300mg
Adenosine 5Triphosphate Disodium

Vitamin B3 (as Nictinamide) 36mg 180%
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 3mcg 50%

 

Други съставки:

Gelatin, Black Iron Oxide, Titanium Dioxide, Yellow Iron Oxide

 

Начин на прием:

Приемайте 2 пъти по 8 капсули дневно - сутрин 30 мин. преди закуската и още една доза 30 мин. преди вечерята.
Приемайте винаги на празен стомах - 30 мин преди хранене и 2 часа след приема на храна!

 

Опаковка:

240 капс.

 

Количество в 1 доза:

8 капс.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.