SPORTS Тренировъчни ластици в кръг, комплект от 5 броя

Марка: ARMAGEDDON SPORTS
Цена:39.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерЦената е за целият комплект от 5 бр ластици!
 
Тренировъчни ластици за стегнати дупе, бедра и крака.
 
Идеалното средство за ЕФЕКТИВНА тренировка ВКЪЩИ, когато нямаме време за фитнес!
 
ВНИМАНИЕ  – КОЛИЧЕСТВАТА СА ОГРАНИЧЕНИ. ПОБЪРЗАЙТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ ИМА НАЛИЧНОСТ.
 
Нямате време да тренирате?
 
Искате ли спестите пари от месечната такса за фитнес?
 
Искате ли да имате аксесоар, който ще Ви помогне да влезете във форма дори и в домашни условия само за 30 мин на ден?
 
Това, от което имате нужда са Тренировъчни ластици от 5 части на марката Armageddon Sports!
 
 
Ежедневието често е причината да се чувствате напрегнати и да нямате време да се храните правилно, камо ли да намерите време да тренирате. Всеки е затрупан от работа и проблеми, което влияе изключително много на начина и качеството Ви на живот. Желанието да правите каквото и да е било също отива по дяволите.
 
Доказано е, че голям процент от хората са точно в това положение и въпреки, че имат желание за промяна, така и не могат да си организират нещата, че това да се получи. Понякога е трудно, но започнете ли да намирате по малко време за себе си, нещата ще започнат да се нареждат.
 
А ако Ви кажем, че можете да постигнете добра форма само с 30 минутна тренировка на ден?
 
Да, това е възможно с тренировъчните ластици SuperBooty.
 
Просто ги вадите от удобната им чантичка, с която пристигат при Вас и започвате да тренирате. Те са изключително малки на размер и дори могат да се поберат в джоба Ви. Лесни са за използване, цветни са и много здрави!
 
Комплектът от 5 броя ластици за тренировка на Armageddon Sports са най-добрата инвестиция, която можете да направите за подобряване на физическото Ви състояние!
 
Те намират приложение в случаи на рехабилитация и упражнения, като фитнес, йога, пилатес, кросфит, разтягане, скачане и в още куп спортове.
 
 
 
Защо и как ще Ви помогнат ластиците във Вашата тренировка
Предимствата на ластиците са това, че те Ви позволяват да увеличите силата си. Всеки ластик има различно съпротивление и оказва различна тежест върху мускулите Ви. Също така, те могат значително да подобрят подвижността/гъвкавостта Ви.
 
Още – не оказват такова натоварване върху ставите и с тях риска да се нараните е в пъти по-малък.  Също така са използвани и в случаи на рехабилитация и възстановяване от контузия или операция.
 
ФАКТ: Изследване доказва, че с използването на тренировъчни ластици за Вашата тренировка, мускулите се тонизират и растат едновременно.
 
Тонизирането е процес, в който губиш телесните си мазнини, а какво по-хубаво от това да премахнеш мазнините от тялото си и да направиш по-оформени мускули?
 
Изработени са от 100% натурален латекс, което ги прави изключително здрави и издръжливи на дълги тренировки. За разлика от гумените ластици, рискът от скъсване при тези на Armageddon Sports е минимален
 
 
За кого са подходящи фитнес ластиците за тренировка на дупе
За да тренирате и да влезете във форма, не е задължително да плащате месечна карта за фитнеса. Само с няколко тренировки с ластиците на Armageddon Sports, Вие ще можете да развиете цялото си тяло. Да, правилно чухте – с тях можете да тренирате всеки един Ваш мускул!
 
С тях едновременно ще горите калории, ще тонизиране мускулите си, а и ще предпазите ставите си. Всеки един от петте ластика е с различно съпротивление, за да може да се впише добре в тренировката на всеки и неговите индивидуални нужди.
 
Можете да се възползвате от тях, ако:
 
Искате да постигнете промяна във визията си
Току що сте започнали да навлизате в тренировките
Спортувате редовно и искате разнообразие в тренировката
Се възстановявате от операция, контузия или обездвижване
Сте прекалено заети и нямате време да ходите чак до залата
Искате да направите стегнати и добре оформени задни части
Тренирате йога, пилатес, зумба, футбол, бойни спортове и др.
 
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:
 
В: Какво е съпротивлението на ластиците?
 
О:
 
X-Light – много леко съпротивление (от 2 до 5кг);
Light – леко съпротивление (от 3 до 7кг);
Medium – средно съпротивление (от 7 до 10кг);
Heavy – тежко съпротивление (от 9 до 12кг);
X-Heavy – много тежко съпротивление (от 15 до 19кг).
В: Мога ли да ги използвам за физиотерапия?
 
О: Да. Често намират приложение и за възстановяване от операция или контузия.
 
 
 
В: От какво са изработени ластиците?
 
О: Ластиците са изработени от 100% естествен латекс от каучуково дърво.
 
 
 
В: Какви са размерите на ластиците?
 
О: Ластиците са с дължина 25 см и 4 см широчина. Дебелината зависи от неговото съпротивление.
 
 
 
В: При скъсан ластик, можете ли да ми го замените?
 
О: Да. Без проблем ще заменим скъсаният ластик. Гарантираме за качеството им и рядко би се случило да се скъса някой от ластиците.
 
 
Вземете Тренировъчни ластици SuperBooty Armageddon Sports с бърза доставка
В нашия онлайн магазин се предлагат само и единствено оригинални продукти, които са със 100% доказан произход.
 
Държим на това, тъй като на пазара има и немалко магазини, които предлагат аксесоари със съмнително качество, а ние се стремим към това да изградим здрава и стабилна връзка с нашите клиенти.
 
 
✔️ СПЕСТЯВАТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ: Ако имате нужда от стягане на тялото Ви, нямате много време и не Ви се дават всеки месец пари, за да ходите на зала, изберете тези уникални ластици! Гарантирано те могат да Ви дадат същите резултати само с 20 минути упражнения на ден! Усетете разликата още след първата тренировка!
 
 
 
✔️ ТРЕНИРАЙТЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ: С нашите екологично чисти ластици Вие можете да разнообразите Вашата скучна тренировка! Всеки един е с 5 различни степени на съпротивление, като сами можете да си прецените с кой можете да започнете и завършите упражнението си. Както казахме по-горе, подходящи са за абсолютно всеки спорт!
 
 
 
✔️ ДЖОБЕН РАЗМЕР: Вземете ги навсякъде с Вас! Предлагат се в удобна чантичка, която събира и 5-те тренировъчни ластика. Можете да си я сложите в раницата, дамската чанта или дори в джоба си! Бъдете различни, изпробвайте ги където и да сте и ще останете учудени от резултата, който сте постигнали за кратко време!
 
 
 
✔️ ЗА ЖЕНИ И МЪЖЕ: Най-добрите ластици за тренировка на дупе, бедра и ханш. Стегнете краката ефективно и бързо! Стегнете цялото си тяло просто и лесно, само и единствено с 5 броя ластици за съпротивление! Може да не Ви се вярва, но ще получите 100% удовлетворение, като се видите в огледалото!
 
 
 
✔️ 5 РАЗЛИЧНИ СЪПРОТИВЛЕНИЯ:
 
X-Light – много леко съпротивление (от 2 до 5кг);
Light – леко съпротивление (от 3 до 7кг);
Medium – средно съпротивление (от 7 до 10кг);
Heavy – тежко съпротивление (от 9 до 12кг);
X-Heavy – много тежко съпротивление (от 15 до 19кг).
Нямате нужда от фитнес машини, когато разполагате с тези ластици. Абсолютно ВСЯКА мускулна група в долната част на тялото може да се тренира ЕФЕКТИВНО и да Ви даде РЕЗУЛТАТИ за изключително КРАТКО ВРЕМЕ.
 
Кога по-добро време да влезете във ФОРМА ако не днес?
 
Ако сте по-напреднали и X-Heavy Ви е лек, можете да направите комбинация между два ластика за още по-голямо съпротивление!
 
 
 
✔️ ЦВЕТНИ И КАЧЕСТВЕНИ: Ластиците за тренировка са създадени от приятен на допир латекс, който не вреди на природата и е с изключителни еластични качества. Те са цветни, удобни и практични! Вземете ги сега и със сигурност ще останете доволни от избора си!