Sport Definition PUMP KICK - 450 грама

Марка: Sport Definition
Цена:72.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 49.99 лв цена на доставка 6.00 лв.
  • * Точки : 72.00

-  Екстремно напомпване по време на тренировка
- Безопасен и ефективен състав
- Подпомага бързото покачване на сила
- Без нежелани пълнежи
- Стимулира покачването на чиста мускулна маса

Зад Sport Definition стои екип от млади, амбициозни и креативни хора, за които спортът във всякаква форма винаги е бил страст. Този екип винаги е бил наясно колко важна е хранителната подкрепа при тежки физически натоварвания. Sport Definition е тяхната собствена визия за спорта и спортното хранене. В своята работа използват последните достижения на науката и технологията. Благодарение на това, техните продукти са добре балансирани откъм хранителен състав. Sport Definition e премиум бранд, произвеждан във висококачествени GMP & HACCP сертифицирани съоръжения в най-големия производител на добавки в Европа - Полша под стриктен контрол за качеството и продуктите им притежават всички необходими за това сертификати, включително регистрация в БАБХ (Българска агенция за безопасност на храните), за да отговарят на специфичните изисквания за разпространение в България.  Самите продукти са съставени единствено от премиум клас суровини във висока концентрация, комбинирани в сложен и изискан състав, и са препоръчани и одобрени от най-популярния и доказан специалист по суплементиране у нас – Кирил Танев.

Pump Kick е модерен предтренировъчен продукт, базиран на висококачествен бета-аланин, екстракт от червено цвекло, тирозин, цитрулин малат и таурин. Допълнен със солидно количество верижноразклонени аминокиселини, предпазващи мускулите от изпадане в катаболно състояние и скъсяващи времето за възстановяване. Добавените витамини във формулата (С, В6 и В12) подпомагат поддържането на нормален енергиен метаболизъм, подобряват имунната система и допринасят за потискането на умората.

Съдържание в 1 доза (15 гр):

Витамин С    30 мг (37,5%)*
Витамин В6    2 мг (143%)*
Витамин В12    6 мкг (240%)*
Бета-аланин    3500 мг
Екстракт от цвекло    1500 мг
Л-аргинин хидрохлорид    1500 мг
    от който аргинин    1240 мг
Тирозин    1500 мг
Цитрулин малат    1500 мг
    от който цитрулин    850 мг
Л-левцин    1500 мг
Л-изолевцин    750 мг
Л-валин    750 мг
Таурин    500 мг
Кофеин    200 мг
 
Състав: бета-аланин, Л-левцин, Л-валин, Л-изолевцин, екстракт от цвекло, Л-аргинин хидрохлорид, тирозин, цитрулин малат, овкусители, таурин, регулатор на киселинността (цитрусова киселина), кофеин (сух), подсладители (сукралоза, ацесулфам-К), антислепващ агент (силиконов диоксид), оцветители (бета-каротени), витамин С (Л-аскорбинова киселина), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин В12 (цианокобаламин).
 
Начин на прием:

за максимални резултати консумирайте 2 мерителни лъжички пудра (13 гр) преди тренировка и още толкова след тренировка.

 

Опаковка:

450 грама

Вкусове:

Манго и ягода

Мандарина и портокал

 

Количество в 1 доза:

15 грама

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.