SPORT DEFINITION ESSENCE ZINC 90tab

Марка: Sport Definition
Цена:19.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 19.00


Sport Definition Essence Zinc е продукт, базиран изцяло и само на цинк цитрат с много добра и ефективна усвоимост. Това е един от най-важните минерали за поддържане на пълната хомеостаза на тялото. Той спомага, наред с други неща, за правилния метаболизъм на въглехидратите, запазвайки когнитивните функции и участва в синтеза на протеини в организма. 

Цинкът е един от най-важните минерали за тялото, но често се забравя - което е голяма грешка. Правилното му приемане на дневна база е от съществено значение дори за поддържане на плодовитостта и репродуктивната функция. Той е необходим за правилната трансформация на витамин А и синтеза на протеините в организма. Цинкът има антиоксидантни свойства, което води до засилване на защитата на клетките и тъканите на тялото срещу оксидативен стрес. 

Съдържание в (за 1 доза):

1 таблетка 
Цинк Цитрат 200мг 
Цинкови Йони 60мг 

Начин на прием:

1таблетка дневно 

 

Опаковка:

90таблетки 

 

Количество в 1 доза:

1таблетка

ВНИМАНИЕ:

 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяв