SPORT DEFINITION ESSENCE MAGNESIUM 90tab

Марка: Sport Definition
Цена:19.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 19.00

Sport Definition Essence Magnesium + B6 е хранителна добавка с висококачествени съставки в много големи дози. Продуктът премахва усещането за умора, поддържа електролитния баланс и правилното функциониране на мускулите. Също така е с много добра бионаличност, в резултат на използваните химични форми.

Sport Definition Essence Magnesium + B6 много бързо ще набави нужния ви магнезий, за да може да се премахме магнезиевият дефицит. Едни от признаците на калориен дефицит е получаването на мускулни спазми и крампи.

Магнезият учавства в повече от 300 метаболитни реакции, което го прави изключително важен за хората минерал. Той е отговорен за правилното протичане на мускулната контракция, но също така участва в синтеза на нови протеини на тялото (следователно засяга анаболните процеси). Освен това е от голямо значение за енергийния баланс на организма (участва в процеса на производство на енергия на ниво отделни клетки) - участва в процеса на гликолиза. Струва си да се отбележи, че неговата добра концентрация в организма подобрява имунната система, хормоналната и дори храносмилателната система. Той допринася за спадане на кръвното налягане, което е много голям проблем за хората, борещи се с хипертония (това не е лекарство и не трябва да се третира като такова).

Добавеният Витамин B6 изпълнява редица важни роли в организма, включително: поддържа правилния цистеинов синтез, регулира хомоцистеиновия метаболизъм, подпомага функционирането на нервната и имунната система. Струва си да се подчертае ролята му в поддържането на метаболитната трансформация на протеин и гликоген. В допълнение участва и в хемопоетичния процес (образуване на кръвни клетки).


Съдържание в (за 1 доза):

1 таблетка 
Магнезий 125мг 
Витамин Б6 5мг 

 

Начин на прием:

1 табетка дневно с храната

Опаковка:

90таблетки 

Количество в 1 доза:

1таблетка

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяв