SLIM STACK FOR HER

Марка: KrasiviTela.com
Стара цена:
103.00 лв.
Цена:80.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 80.00

 

SLIM STACK FOR HER

 
 
ALLNUTRITION REDOX EXTREME е формула, предназначена за физически активни хора. Той съдържа широка гама от активни компоненти, като прецизно подбрани растителни екстракти, кофеин, магнезий и хром. Кофеинът допринася за намаляване на усещането за физическо усилие по време на физически упражнения. Магнезият спомага за поддържането на подходящ енергиен метаболизъм, докато хромът помага да се поддържа правилното ниво на глюкозата в кръвта.
 
С подарък:
 
L-карнитинът е едно от най-ефективните вещества за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на мазнините, помага Ви да изгорите складираните телесни мазнини, като същевременно увеличава мускулната енергия. По време на по-интензивни тренировки организмът ви се нуждае от допълнителна енергия.
 
L-карнитинът осигурява тази енергия, като транспортира свободни мастни киселини до митохондриите на мускулната клетка. По-тежки тренировки изискват по-високo нивo на L-карнитинът. За това е изключително важно да oсигурите на тялото си нужното количество L-карнитин особено при аеробни тренировки.