SFD BERBERYNA HCL 98% 500MG/ 90TABS

Марка: SFD
Цена:50.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерSFD BERBERYNA HCL 98%  е уникална комбинация от висококачествени натурални екстракти от берберин . Високото съдържание на активните съставки във всяка една доза покрива нуждите на вашия организъм. Sport Definition Essence Berberine поддържа правилното функциониране на храносмилателната система и помага за по-бързото възстановяване на ставите.
 
SFD BERBERYNA HCL 98% е напреднала формула хранителна добавка, която е създадена за спортисти нуждаещи се от само най-висококачествени натурални съставки и ефективност на добра цена. Активната съставка берберин помага на организма да може да се справя с всички проблеми, които околната среда създава, също така помага за поддържането на правилното ниво на кръвната захар. Друг благоприятен ефект на берберина е, че ускорява метаболитните процеси. От друга страна куркумата принадлежи към групата на куркуиноидите, т.е. вещества, характеризиращи се с положително влияние върху имунната система. Също така има силни антиоксидантни свойства, които помагат с борбата срещу свободните радикали.
 
Съдържание в (за 1 доза):
 
1таблетка 
500мг Берберис Екстракт 
 
 
 
Начин на прием:
 
1таблетка дневно с храната 
 
 
 
Опаковка:
 
90таблетки / 90 дози 
 
 
 
Количество в 1 доза:
 
1таблетка
 
ВНИМАНИЕ:
 
 
 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяв