Scitec Nutrition Whey Isolate 2000 g

Марка: Scitec Nutrition
Стара цена:
122.00 лв.
Цена:95.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерScitec Nutrition 100% WHEY ISOLATE - Висококачествен суроватъчен протеин изолат

Формулата на 100% Whey Isolate бе разработена с две главни цели: да доставя възможно най-високата концентрация на протеин, при това с приятен вкус и същевременно да бъде лесно и бързо смилаем, за да осигури на потребителя засилен приток на аминокиселини към мускулите, а с това и максимално увеличение на протеиновия синтез.

Специалните източници на протеин в 100% Whey Isolate притежават единствена по рода си абсорбционна кинетика на аминокиселините, суроватъчните пептиди се транспортират активно в кръвообращението и към мускулите. По-бързата, по-добра абсорбция и оползотворяване на аминокиселините се равнява на по-голям мускулен растеж!

100% Whey Isolate има ниско съдържание на лактоза, мазнини и въглехидрати. Освен това е удобен за употреба, тъй като може да се разбърка лесно с лъжица или просто в бутилка, няма нужда от миксер или шейкър.

100% Whey Isolate е перфектен продукт за възстановяване след тренировка, тъй като осигурява бърз прилив на аминокиселини в уморените мускули, така си гарантирате, че растежа на вашите мускули започва веднага след завършването на вашата тренировка.
100% Whey Isolate също е подходящ за прием сутрин веднага след ставане от сън, с цел спиране на катаболните процеси след 8-часов сън, без прием на никакви хранителни вещества.

 

Съдържание в 1 доза (24 гр.):

Калории: 95
Калории от мазнини: 9
Протеин: 20 g
Въглехидрати: 2 g
Мазнини: 1 g

 

Състав:

ActivePep Protein Shuttle Matrix (йонообменен суроватъчен протеин изолат, микро-ултрафилтриран суроватъчен протеин изолат, хидролизирани суроватъчни пептиди), какаов прах, аромати и оцветители, аспартам *. * Фенилкетонурикс: съдържа фенилаланин

 

Начин на прием:

Приемайте 1 доза (24 гр.) сутрин веднага след ставане от сън и 1 доза веднага след тренировка. За хора с повишени белтъчни нужди приемайте още 1 доза 30 - 40 мин преди тренировка или между храненията.

 

Опаковка:

2000 гр.
Банан, Шоколад, Малина, Ягода, Ванилия

 

Количество в 1 доза:

24 гр.ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.