Scitec Nutrition PUMP 'N' GO - 160 гр.

Марка: Scitec Nutrition
Стара цена:
28.00 лв.
Очаквайте скоро!
  • * Безплатна доставка за поръчка над 20.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 22.40

Scitec Pump 'n' Go e напомпващ бустер за отлични резултати, без съдържание на стимуланти!


Scitec Pump 'n' Go представлява уникален бустер за пред-тренировъчния период за повишаване на напомпването и резултатите. Не съдържа стимуланти!

Днес, комплексните, пред-тренировъчни формули са базирани обикновено на стимуланти от типа на кофеина.

Крайните резултати от тях са положителни, благодарение на разнообразните физиологични механизми, които стимулират, но в действителност елементи като кофеина притежават съдосвиващ ефект, докато генерирането на максимално напомпване се дължи на обратната функция - вазодилатация (разширяване на кръвоносните съдове)!

Допълнителен недостатък на продуктите, съдържащи стимуланти, е невъзможността да бъдат използвани от по-чувствителни хора или в специфични периоди от време (вечер преди лягане).

Scitec Pump 'n' Go предоставя иновативно, „чисто” решение за тези два проблема!


Не съдържа стимуланти, ето защо достигането на истински разкъсващи кожата помпи не се възпрепятства от съдосвиване; нещо повече, консумацията на продукта не води до увеличаване на общото ниво стрес в организма!

Тази формула не е базирана на типичните, посредствени съставки като аргинин.


На практика, за производството на азотен оксид (NO), рефлектиращ в максимум вазодилатация (напомпване), много по добър избор представляват цитрулин малат и глицин пропионил L-карнитин!

Научни изследвания доказват, че орален прием от 4.5 грама глицин пропионил L-карнитин е в състояние да увеличи количеството азотен оксид подобно на 30 грама аргинин, приложен интравенозно!

Ако искате да избегнете потенциалните странични ефекти и да се радвате единствено на чисти резултати и максимално мускулно напомпване по всяко време, Scitec Pump 'n' Go е Вашия избор.

Той ще увеличи постиженията, възстановяването, чистата мускулна маса, кръвотока и доставката на аминокиселини до мускулите, водейки до повишена протеин синтеза (мускулен растеж).

Продуктът също така увеличава производството на енергия и клетъчния обем.

 

Съдържание в 1 доза (10 гр.):

Калории 7 kcal
Въглехидрати 1,7 g 1%
- Захари 1,7 g
Calcium 580 mg 73%
Phosphorus 300 mg 43%
Citrulline Malate 3000 mg †
Glycine Propionyl L-Carnitine 2250 mg †

 

Състав:

L-Citrulline Malate, на Glycine пропионил L-Carnitine хидрохлорид, декстроза трикалциев фосфат, аромат на ябълка. Лимонена киселина, Аспартам *, Цветен (злато, рибофлавин).

 

Начин на прием:

Смесете 1 доза (10 г.) с 300 мл.вода или произволна спортна напитка.В зависимост от Вашата мускулна маса, приемайте 10 г. или максимум до 20 г. от продукта 30-60 минути преди тренировка.

 

Опаковка:

160 гр.

 

Количество в 1 доза:

10 гр.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.