Scitec Nutrition PROTECTED CREATINE PYRUVATE 100 caps

Марка: Scitec Nutrition
Очаквайте скоро!
  • * Безплатна доставка за поръчка над 20.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 0.00
PROTECTED CREATINE PYRUVATE на Scitec Nutrition е "дизайнерска смес", формирана от оторизирани модерни съставки, където пируват е химически свързан с креатин монохидрат. 
PROTECTED CREATINE PYRUVATE на Scitec Nutrition е проектиран с намерението да се комбинират 2 вещества, които имат важна роля в организма. 
 
PROTECTED CREATINE PYRUVATE на Scitec Nutrition са вегетариански капсули със забавено освобождаване, които предпазват стомаха от киселини.  
 
Приблизително 95% от креатина в тялото се намира в скелетните мускулни клетки.  Тези клетки могат да съхраняват повече креатин, отколкото получавате от дневния си хранителен режим и се синтезира от организма.  Чрез допълване на диетата ви с креатин, мускулите ви ще го съхранят в по-голямо количество. 
Най-благоприятен ефект се получава при дневен прием на поне 3 грама креатин. С креатин на капсули се предполага "бавно зареждане" в мускула. 
Обикновено за 30 дни, мускула ще се насити с креатин и така ще увеличи размерите си значително. Приемът на минимум 3 гр креатин дневно е научно доказано, че увеличава ефективността на тренировки с кратка продължителност, високо-интензивни  упражнения като вдигане на тежести и интервално кардио.  Пирувата е участник в цикъла на Кребс, чрез който се генерира енергия.
 
 
Съдържание в 1 доза: 
Creatine Pyruvate 5720 mg
   от които Creatine 3301 mg
   от които Pyruvate 1716 mg
 
Други съставки:
Хидроксипропилметилцелулоза (хипромелоза), противо-слепващ агент (магнезиев стеарат), стабилизатор (желатинова гума), цвят (титанов диоксид)
 
Начин на прием:
Вземете една доза (8 капсули) на ден на празен стомах с достатъчно течности, преди тренировка.
 
Опаковка:
100 капсули/12 дози 
 
Количество в 1 доза:
8 капсули 
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.