SCITEC NUTRITION L-GLUTAMINE 1500g

Марка: Scitec Nutrition
Цена:125.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерScitec Nutrition GLM ГЛУТАМИН - 'НЕЗАМЕНИМАТА' АМИНОКИСЕЛИНА ЗА ВСИЧКИ АТЛЕТИ

Глутамин - 'бащата' на всички аминокиселини, в последните години заслужено се превърна в най-популярната добавка сред спортистите. В определени, критични за тялото периоди, например стрес, предизвикан от тежка физическа работа или болест, глутаминът е особено необходим. В тези моменти тялото не е в състояние да произведе достатъчно количество глутамин, за да покрие нуждите на мускулите и имунната система, откъдето идва и необходимостта от допълнителен прием под формата на добавка. Изследвания показаха, че редовния прием на глутамин спира разграждането на мускулите. Друго предимство на глутамин е, че той е една от малкото аминокиселини, която увеличава естественото производство на хормона на растежа в тялото. Само 2 г глутамин, приети орално, могат да увеличат четири пъти стойностите на растежния хормон в тялото.

 

Съдържание в 1 доза (6 гр.)

Глутамин: 6000 mg

 

Състав:

Pure L-glutamine

 

Начин на прием:

Приемайте 1-4 дози дневно. Задължително си осигурете 1 доза след тренировка и 1 доза вечер, преди лягане. Останалите дози могат да се приемат сутрин и преди тренировка.

 

Опаковка:

1500 гр.

 

Количество в 1 доза:

6 гр.

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.