Scitec Nutrition KING CREATINE - 120 капс.

Марка: Scitec Nutrition
Стара цена:
42.00 лв.
Цена:31.50 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерScitec King Creatine - напренала форма от креатин хидрохлорид!

* Ултра- концентриран био-достъпен креатин!
* Силно въздействаща доза от креатин хидрохлорид!
* Най-добре разтворимият и био-достъпен креатин!
* 59 пъти по-добра разтворимост в сравнение с креатин монохидрат!
* Съдържа допълнителни съставки за максимално оползотворяване!

Креатин хидрохлорид е най-качествената, позната форма на креатин, тя представлява ултра био-концентриран вариант на веществото!

Докато стабилността при различните форми не предизвиква проблеми, то разтворимостта му, влияеща пряко върху нивото на оползотворяване от организма, се явява значително препятствие!

При недостатъчно разтваряне на активното вещество, то не прониква в кръвоносната система.

Креатин хидрохлорид притежава 59 пъти по-висока степен на разтворимост в сравнение с креатин монохидрат (приблизително 89 г. срещу 1.5 г. на 100 мл. течност)!

Научни изследвания сочат, че био-достъпността е с 60% по-висока, както и реалната концентрация в кръвта при употреба на креатин хидрохлорид в сравнение с монохидрата.

Това превъзходство се отнася и до молекулярната стабилност, разтворимост и проникване в кръвоносната система.

Креатинът сам по себе си не предизвиква задържане на вода, докато креатин монохидрат се отличава с подобен ефект, който се разпростира върху цялото тяло и в допълнение води до затормозяване на организма с излишни количества от елемента.

По-добрата био-активност на креатин хидрохлорид се изразява в елиминиране посредством Scitec King Creatine на типичните отрицателни ефекти, характерни за монохидратния вариант (диария, задържане на вода/подуване и спазми)!

Попадането на суплемента в кръвотока и достигането му до клетките представляват важни стъпки, но за максимален ефект е необходимо неговото проникване в тях.

За тази цел към формулата е добавена алфа липоева киселина, с нейния мощен, имитиращ инсулина ефект.

Незаменимата аминокиселина Лизин стимулира допълнително общия анаболен резултат от продукта!

 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Creatine Hydrochloride 1000 mg †
L-Lysine 100 mg †
Alpha Lipoic Acid 25 mg †

 

Състав:

Креатин хидрохлорид, L-лизин хидрохлорид, Алфа липоева киселина, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, желатин (капсулата).

 

Начин на прием:

Приемайте 1-2 капсули при тегло под 100 кг. или 2-3 капсули при по-големи размери. Консумирайте с последното хранене преди тренировка и/или при първото хранене след нея. Започнете с по-малки дози, за да добиете представа за въздействието на продукта върху организма.

 

Опаковка:

120 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.