Scitec Nutrition Hemo NO - 120 капс

Марка: Scitec Nutrition
Стара цена:
35.00 лв.
Цена:28.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерScitec Nutrition HЕMO-NO - „Три-посочен” стимулатор на азотния окис (NO) за максимално напомпване

Ето че вече сте към края на поредната „жестока” тренировка; мускулите ви са максимално напомпани, а вените ви ще експлодират от притока на кръв – изглеждате умопомрачително! Несъмнено искате да задържите това състояние колкото се може по-дълго. И то не само заради удоволствието от впечатляващия външен вид след тренировка, но по-скоро заради резултатите, до които води доброто напомпване, а именно - повишено снабдяване с кислород и хранителни елементи и увеличаване на възстановителната способност.

HEMO-NO съдържа не един, а два бустера на азотния окис. Аргинин алфа-кетоглутарат и аргинин кетоизокапроат са най-съвременните познати форми на аргинина. Освен че поддържа синтеза на азотен окиc, аргининът влияе благоприятно и върху имунната система, а в комбинация с орнитин оказва синергичен ефект върху естественото производство на хормон на растежа. За поддържането на тази функция, ние сме добавили най-добрата форма на орнитина – орнитин алфа-кетоглутарат (OKG). Основната характеристика на OKG е бустер на хормона на растежа /IGF-1/, но не е за пренебрегване и ползата му за укрепването на имунната система и изхвърлянето на амонячните отпадъци от организма.

 

Съдържание в 1 доза (4 капсули):

Генерираща азотен окис мултивекторна анаболна матрица: 3200 mg
(аргинин алфа-кетоглутарат, аргинин кетоизокапроат, орнитин алфа-кетоглутарат)

 

Състав:

Патентована мултивекторна анаболна матрица, генерираща азотен окис (аргинин алфа-кетоглутарат, аргинин кетоизокапроат, орнитин алфа-кетоглутарат)

 

Начин на прием:

Приемайте една доза от 4 капсули – 30 минути преди тренировка. За максимален резултат, добавете още един прием сутрин, веднага след ставане.

 

Опаковка:

120 капсули

 

Количество в 1 доза:

4 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.