Scitec Nutrition Creatine Pyruvate 100 caps

Марка: Scitec Nutrition
Стара цена:
29.00 лв.
Цена:21.75 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерScitec Nutrition Creatine Pyruvate - чист креатин пируват

Креатин пируват е съставка, която се образува когато пирогроздената киселина се свърже с креатин монохидрата. Креатин монохидрата е една от най-ефектвните добавки, чиято употреба води до значително повишаване на спортните постижения. Креатин и пирогроздена киселина се синтезират по естествен път в тялото и се използват предимно в мускулната тъкан. Свързаната форма креатин пируват е до 5 пъти по-ефектвина в сравнение с останалите съединения на креатина и пирувата. Причината за този невероятен ефект най-вероятно се дължи на по-добрата усвояемост на креатин пирувата от организма.

Scitec Nutrition Creatine Pyruvate предлага 700мг активни съствки в съотношение 60:40, при което всяка капсула доставя 420мг креатин монохидрат и 280мг пирогроздена киселина.

 

Съдържание в 1 доза (2 капсули):

Креатин пируват 1400 mg

 

Начин на прием:

Приемайте 2 пъти дневно по 1 доза (2 капсули), 30 мин преди тренировка и веднага след тренировка. В почивните дни приемайте между храненията.
Пийте поне 8 чаши вода дневно

 

Опаковка:

100 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.