Scitec Nutrition Creatine Caps 250 caps

Марка: Scitec Nutrition
Стара цена:
33.00 лв.
Цена:24.75 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерНад 95% от креатина в човешкото тяло е складиран в мускулните клетки. Активните спортисти и силовите атлети се нуждаят от по-големи количества креатин от тези, които можем да си набавим нормално с храната. Добавяйки чистия креатин монохидрат към хранителния режим, ще заредите вашите мускули с повече креатин, като по този начин си осигурявате допълнително резервно гориво за интензивните тренировки, а оттам и повишаване на мускулната сила. Добавянето на креатин стимулира уголемяването на мускулните клетки, предизвиквайки вътре-клетъчна хидратация. Когато мускулите се изпълнят с креатин и вода, по време на тренировка ще усетите неимоверно напомпване. Все пак, силата която креатинът ви дава е несравнима по отношение на способността му да помага на мускулите да работят по-дълго и по-усилено от всякога – той служи като буфер на млечната киселина, образувана по време на тренировка.

 

Съдържание в 1 доза (2 капсули):

Creatine Monohydrate 1300 mg

 

Други съставки:

Creatine monohydrate, magnesium stearate, gelatine (capsules).

 

Начин на прием:

Зареждаща фаза: Първите 5 дни приемайте по 20 - 30 гр. креатин (или собственото тегло разделено на 3, ако сте 90 кг са ви необходими 30 гр. креатин) разделени на 4 приема.
Сутрин, преди и след тренировка и вечер. Приемайте с повече течност (плодов сок или вода) и с прости въглехидрати след тренировка. Поддържаща фаза: Приемайте 5 - 10 гр. дневно разделени на два приема преди и след тренировка.
В почивните дни приемайте 5 гр. сутрин.

 

Опаковка:

250 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.