Scitec Nutrition Creatine 100% Pure 500 g

Марка: Scitec Nutrition
Стара цена:
23.00 лв.
Цена:18.40 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерScitec Nutrition Creatine 100% Pure - висококачествен чист креатин!

В началото на 90-те години креатин монохидрата предизвика истинска революция в света на спортните добавки, като за пръв постигна подобни на стероидите резултати по естествен път. Креатинът в мускулите е отговорен за снабдяването с фосфатни групи за регенериране на изразходения АТФ и по този начин служи като резерв от клетъчна енергия за мускулните контракции. Освен това, креатинът е в състояние да увеличи клетъчния обем и така да предизвика засилен синтез на протеин за мускулите. В стотици клинични изследвания креатин монохидрата доказа, че увеличава общия креатинов запас в мускулите, който се състои от свободен креатин и креатин фосфат. Това увеличение води до нарастване на мускулната маса и сила, както и до повишаване на спортните резултати. Не трябва да се пренебрегва също и положителният ефект върху здравето, дори и при неактивно трениращи.

 

Съдържание в 1 доза (1 чаена лъжичка - 5 гр.):

5000 мг креатин монохидрат

 

Състав:

креатин монохидрат

 

Начин на прием:

Разделете телесното си тегло в килограми на 3. Полученото количество креатин, в грамове, трябва да приемате ежедневно във фазата на зареждане, т.е. първата седмица от употребата.
След този период е достатъчно да приемате половината от това количество, за да поддържате нивото на креатин в мускулите. Желателен е приема на гладно, предимно след тренировка, в комбинация с прости въглехидрати. Ползвайте 500 ml течност за 5 грама креатин, за да получите добър разтвор. Погрижете се по време на употребата на креатин да сте винаги добре хидратирани.

 

Опаковка:

500 гр.

 

Количество в 1 доза:

5 гр.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.