Scitec Nutrition 100% Whey Protein 2350 g

Марка: Scitec Nutrition
Стара цена:
106.00 лв.
Цена:83.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерScitec Nutrition 100% Whey Protein е продукт от висококачествен, ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат.

Суроватъчния протеин се счита за краля на всички протеини. Той има по-добър профил на аминокиселините и по-висока (25%) концентрация на ВСАА (левцин, изолевцин, валин), в сравнение с всеки друг източник на протеин. 100% Whey Protein съдържа около 10% безупречни протеинови микрофракции имуноглобулин, които помагат за укрепване на имунната система.

Scitec Nutrition 100% Whey Protein притежава и способността да подобрява ендогенното производство на глутатион. Глутатион е най-мощният антиоксидант, произвеждан от нашето тяло. 100% Whey Protein съдържа квадрапептиди, които са показали, че имат болкоуспокояващо действие и затова намалят неприятното усещане, причинено от мускулната треска след тренировка.

Профилът на аминокиселините при 100% Whey Protein е отличен, той съдържа 47,5% от анаболните аминокиселини (ВСААs, аргинин, глутамин и тирозин). SN 100% Whey Protein има най-високата биологична стойност (BV), съдържа нисък процент лактоза и е обогатен с L-глутамин, най-често срещаната аминокиселина в човешките мускули.

 

Съдържание в 1 доза (25 гр.):

Калории: 96
Калории от мазнини: 18
Общо мазнини: 2 Общо въглехидрати: 1.4 g
Захар: 1.4 g
Протеин: 19 g

Натрий: 36 mg
Калий: 111 mg

 

Състав:

Ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат, състоящ се от лактоглобулин, лактоферин, лакталбумин и протеинови фракции имуноглобулин, аромат шоколад, L-глутамин

 

Начин на прием:

Смесете 1 доза (25 гр.)с 200 - 250 мл вода, нискомаслено мляко или друга напитка.Приемайте 1 - 3 дози дневно, препоръчително е да приемате 1 доза след тренировка и още една доза 30 - 40 мин преди тренировка. Този продукт е подходящ за прием и през деня, като допълнителен източник на мускулоизграждащ протеин, както и вечер преди сън в комбинация с по-бавен протеин.

 

Опаковка:

2350 гр.
Вкусове: шоколад, млечен шоколад, ягода, тирамису, ванилия, бял шоколад, ябълка с канела, шоколад с мента, яйчен пунш, грейпфрут, портокалов шейк, фъстъчено масло, роки роуд, пъпеш с ром

 

Количество в 1 доза:

25 гр.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.