SCITEC BCAA XPRESS 1250 G

Марка: Scitec Nutrition
Цена:125.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерBCAA Xpress Flavored на Scitec Nutrition:

Групата на т.нар. BCAA`s аминокиселини (верижно-разклонени аминокиселини) има най-значимо анаболно и анти-катаболно действие от всички аминокиселини. Науката съвсем ясно доказа, че сред тях с най-мощно действие е левцинът, тъй като той е в състояние директно да стимулира протеиновия синтез в скелетните мускулни клетки – високите нива на левцин в организма са сигурен знак, че тялото се намира в анаболно състояние. Левцинът подобрява възстановяването и предпазва мускулната тъкан от разграждане (т.е. има антикатаболен ефект). Приемът на левцин е необходим дори и при диета с висок прием на белтъчини. При тежки физически натоварвания, BCAA`s се използват от мускулите като бърз източник на енергия.

 

Съдържание в 1 доза (7 гр.):

L-leucine 2500 mg
L-isoleucine 1250 mg
L-valine 1250 mg

 

Състав:

L-левцин, L-изолевцин, L-валин; аромати, лимонена киселина, аспартам *.
ЗА БОЛНИТЕ ОТ ФЕНИЛКЕТУНОРИЯ: съдържа фенилаланин.

 

Начин на прием:

Като хранителна добавка приемайте по 1 доза 1-3 пъти дневно – преди, по време и/или след тренировка, както и във всеки един момент, когато тялото е заплашено от изпадане в катаболно състояние, например вечер преди сън. Смесете с вода и разбъркайте енергично.

 

Опаковка:

700 гр.

 

Количество в 1 доза:

7 гр.

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.