SAN ALCAR 750 100 tabs

Марка: SAN
Цена:49.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 49.99 лв цена на доставка 6.00 лв.
  • * Точки : 49.00

 SAN Alcar 750  e високо качествен ацетел л-карнитин

SAN Alcar 750 е предназначен за намаляване на телесното тегло посредством горенето на мазнините и превръщането им в енергия. San alcar 750 е съставен от чист ацетил л карнитин, който редица изследвания изтъкват, като по-ефективен от традиционния течен л карнитин.

San alcar 750 се приема три пъти дневно по 1 таблетка, като за предпочитане е единият от приемите да бъде 30-40 минути преди тренировка. Именно този прием ще Ви даде нужната енергия и интензивност, която ще е в следствие на изгорените излишни мазнини. 

 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Acetyl-L-Carnitine 750mg
 

Други съставки:

Calcium Carbonate, Microcrystalline Cellulose, Silicon Dioxide, Hypromellose, Titanium Dioxide, Croscarmellose Sodium, Stearic Acid

 

Начин на прием:

Приемайте по 1-2 таблетки 30 минути преди тренировка. В почивни дни приемайте дозата сутрин.

 

Опаковка:

100 капс.

 

Количество в 1 доза:

1 капс.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

SAN Alcar 750