RSP NUTRITION QUADRALEAN THERMOGENIC 90caps/30serv

Марка: RSP NUTRITION
Стара цена:
90.00 лв.
Цена:70.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 70.00
RSP Nutrition Quadra Lean е авангарден, пролиполитичен продукт на загуба на мазнини на основата на стимуланти, който е предназначен да поддържа трите основни фази на загуба на мазнини.
 
Увеличете изгарянето на мазнини
Увеличете преноса на енергия на тялото си 
Увеличете своя жизнен тонус и кондиция.

Quadra Lean комбинира синергична смес от аминокиселини, екстракти и мастни киселини, за да подпомогне разграждането, преноса и термогенезата на съхраняваните мастни киселини, като същевременно подобрява енергията и фокуса.
 
Quadra Lean използва своите 4 ключови целеви елемента, за да гарантира, че загубата на мазнини е оптимизирана от физиологична гледна точка, като същевременно подкрепя настроението, енергията и фокуса в моменти, когато се чувствате най-уморени.
 
Основни съставки:

CLA
 
Конюгирана линолова киселина помага за загуба на мазнини чрез стимулиране на PPAR, който помага да се посредничи разграждането на мастните киселини от съхранената тъкан. Допълването с CLA също е свързано с подобряване на липидните профили в кръвта и като здравословна мастна киселина може също да притъпи глада и да предотврати загубата на мускули.
 
Л- карнитин
 
Добавката с карнитин помага за задвижването на мастни киселини в работната клетка на мускула, за да се гарантира, че те са изгорени, след като се освободят от съхраняваните триглицериди. Комбинирането на карнитин с ацетил естер също помага за поддържане на настроението и производството на енергия.
 
L-тирозин
 
Намерен като естествено срещаща се аминокиселина, L-Тирозинът помага за производството на жизненоважен катехоламин, отговорен за настроението и енергията, като същевременно е от критично значение за регулиране на здравословния хормонален профил на щитовидната жлеза.
 
Кофеин
 
Кофеинът е изпробван, тестван и доказан като най-ефективният метилксантин, при което той повишава острата метаболитна ефективност, повишава липолизата, намалява глада и подобрява работата.
 
CapsiMax
 
Когато е тестван в научната литература, доказано е, че Capsimax поддържа повишаване на термогенезата, което е повишаване на телесната температура на ядрото като пряк резултат от повишаване на базалните метаболитни показатели.
 
Заключение : 
 
Поддържайте апетита, контролирайте кръвната захар и спомагайте за освобождаването на повече мазнини, които да се използват като гориво с 1-2 порции дневно и се чувствате отлично, докато правите това.
 
Съдържание в 1 доза:  3 капсули

INNOBIO Supplying of Conjugated Linoleic Acid (CLA) 500mg
Aceltyl L-Carnitine HCL 500mg
L-Tyrosien 200mg
Caffeine (from Greet Tea Extract(leaf) 200mg
Cpasimax Cayenne Pepper Extract (fruit) 25mg 
(std.to2% capsaicinoids)
 
Други съставки:
Противослепващи агенти: микрокристална целулоза;  желатинови капсули (чист желатин, вода, оцветител: титанов диоксид), противослепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид.
 
Начин на прием:

За оптимален ефект :

Приемайте 1 доза 3 капсули сутрин след ставане от сън и още  1 доза преди спорт.

В почивен ден приемайте 1 доза сутрин след ставане от сън и 1 доза в ранен следобед.
 
 
Опаковка:

90 капсули/30 дози 
 
Количество в 1 доза:

3 капсули.
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.