RSN Spectrum / Pre-Workout [454 грама, 30 Дози]

Марка: RSN NUTRITION
Стара цена:
59.00 лв.
Цена:41.30 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерХарактеристики:
 
Оптимален прилив на енергия;
По-добра концентрация;
По-голяма издръжливост;
Единствено познати и доказали своето действие съставки;
Поддържа мощта и силата;
Без Креатин Монохидрат.
RSN Pre-Workout Spectrum представлява предтренировъчна формула, базирана на напълно познати съставки, за постигане на гарантирани отлични резултати. Съотношението между отделните компоненти е точно изчислено. Не съдържа пълнители, като, например, креатин монохидрат. Това е предимство, защото не води до задържане на вода, а да се постига покачване на мускулната маса и супер релеф.
 
Активни съставки:
 
Цитрулин малат - неесенциална аминокиселина. Включва се в предтренировъчните формули, заради свойството й да подобрява производителността и да осигури по-добър "напомпващ ефект". Благоприятства производството на АТФ и редуцира млечната киселина, което спомага за повече енергия и оптимално възстановяване.
Аргинин - аминокиселина, произвеждаща се в тялото от черния дроб и бъбреците, но не като алфа-кетоглутарат. Тази форма се набавя единствено с помощта на хранителни добавки. Ускореното усвояване на азота стимулира креатиновия синтез и производството на азотен оксид в организма.
Таурин - условно незаменима аминокиселина. Втората най-често срещана в организма след глутамина. Увеличава обема на клетките, подобно на креатина. Има ключово значение за усвояването на мазнините, мастно разтворимите витамини, мозъчната дейност и нервната система. Подпомага, също така, транспортирането на електролити през клетъчните мембрани.
Бета-аланин - среща се в естествен вид в организма, най-вече в бързо-свиващите се мускулни влакна. Като дипептид карнозин (ß-alanyl-L-histidine), редуцира нивата на ph и така намалява генерирането на млечна киселина при мускулно натоварване.
Кофеин - вещество, повишаващо устойчивостта на мускулите към умора. Свива кръвоносните съдове в мозъка, затова често се влага в редица лекарства против главоболие, но разширява тези в останалите части на тялото. Потвърдено е, че притежава неоспорим положителен ефект за подобряване на спортните постижения. По време на тренировка, приемът на кофеин забавя умората и подобрява издръжливостта. Притежава, също така, термогенен ефект и може да ускори метаболизма. Друго негово важно свойство е, че потиска апетита.

Състав:
 
Активни съставки: За 15 гр. 
 
Бета-аланин 5000 мг
L-аргинин (алфа-кетоглутарат) 5000 мг .
от който L-аргинин 3350 мг
Цитрулин малат 1500 мг.
от който L-Цитрулин 1035 мг
Таурин 1000 мг
 
 
Аминокиселини с разклонена верига 300 мг
 
L-левцин 150 мг
L-валин 75 мг
L-изолевцин 75 мг
Безводен кофеин 200 мг
L-тирозин 30 мг
L-карнитин тартарат 15 мг
 
Помощни вещества: малтодекстрин, аромати, подсладители: сукралоза, ацесулфам К.
 
Продуктът може да съдържа: соя, фъстъци, други ядки, сусам и овес.
 
Начин на употреба: Разтворете 15 g (3 лъжички) в 150 мл вода или сок и приемайте 30 минути преди тренировка.
 
Важно!
Спазвайте препоръчителната дневна доза.
Хранителната добавка не може да се използва като заместител на балансираната диета. Препоръчва се да водите здравословен начин на живот.
Да не се приема, при наличие на алергия към някоя от съставките.
Продуктът не трябва да се използва от деца, бременни жени и кърмачки. Съхранявайте го на място, недостъпно за малки деца.
 
Опаковка: 454 гр./ 30дози