PURE NUTRITION - HYDRO 100 - 908g

Марка: Pure Nutrition
Цена:75.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерPURE NUTRITION - HYDRO 100 представлява бързо абсорбиращ суроватъчен протеин с фармацевтично качество. Подходящ за активно спортуващи и професионални атлети, които имат нужда от най-доброто в диетата си. 
 
 
- невероятен вкус и разтворимост; 
- минимално съдържание на  захар и мазнини; 
- добавени BCAA; 
- единственият подходящ протеин за прием преди или по време на тренировката; 
 
PURE NUTRITION - HYDRO 100 е висококачествен протеин използващ само висококачествен клас суровина. Хидролизираният концентрат е извлечен посредством ензимичен Aminogen комплекс. За разлика от киселинното извличане на концентрат, както при други формули -PURE NUTRITION - HYDRO 100 притежава бленда от вече преработен от ензими концентрат, което подпомага и увеличава формирането на три и ди-пептиди. 
PURE NUTRITION - HYDRO 100 е ултрафилтриран чрез спирални мембрани, което му дава уникалните качества на чист концентрат. Всяка доза от 30 грама има 23.1 грама протеин (като полипептиди), което подпомага изграждането на мускулна тъкан и подобрява състоянието на костите в тялото. 
 
Предимствата на PURE NUTRITION - HYDRO 100 са: 
- най-бързото възможно възстановяване; 
- идеалният интратренировъчен продукт; 
- блокира загубата на мускулна маса; 
- подходящи за както за качване, така и за релеф; 
- по-бърз и ефективeн от аминокиселини; 
 

Начин на прием:

Разбъркайте 1 мерителналъжица (30 грама) във вода.. Приемайте сутрин и след тренировка. Възможен е прием по време на тренировка. 

 

Опаковка:

908 грама / 30 дози

 

Количество в 1 доза:

30 грама 

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.