PURE NUTRITION COCONUT OIL SPRAY 300ml

Категория: ХРАНИ
Марка: Pure Nutrition
Цена:18.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 49.99 лв цена на доставка 6.00 лв.
  • * Точки : 18.00
Продуктът може да се използва в много направления. Най-популярното е за готвене. Както знаем кокосовото масло е изключително полезно. Вече ще можете да използвате мазнина, която  за разлика от останалите, ще поддържа вашата сърдечносъдова система здрава. Освен това продуктът е подходящ като основа за протеиновите ви палачинки, като може да впръснете малко, както в  самата смес, така и върху изпечената палачинка. Това ще даде страхотна основа за нанасяне на някой от невероятните гурме сосове, които предлага фирмата.
 
Както споменахме малко по-горе, приложенията не са никак малко.  В спортно естество, спрея е предпочитан от хора, които искат да се предпазят от стрии. Намазвайки, кожата си със спрея вие и осигурявате еластичност и минимизирате шанса от външни дермални деформации.
 
Не на последно място спрея е използван от дамите, за намазване преди плаж, тъй като това подпомага по-бързото хващане на тен.

Съдържание в 1 доза: 

Една доза 0,3мл
 
Състав: 
 
100% чисто кокосово масло
 
Опаковка:
 
Дози в опаковка 300мл/1000 дози 
 
Количество в 1 доза:

1 впръскване/0.3мл
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.