Pure Nutrition Beef Protein 908g/30serv

Марка: Pure Nutrition
Цена:55.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер* Ниско съдържание на мазнини и въглехидрати
* Без съдъжание на Соя и Лактоза
* Насърчава бърз мускулен разтеж
* Идеален за Палео диети
* Лесно усвоима формула 

Pure Nutrition Beef Protein e телешки протеин от марката PURE NUTRITION, един от най - добрите източници на протеин.
 
Всеки, който някога е прекарал известно време в тренировки, опитвайки се  да изгради качествена мускулна маса знае, че говеждото месо е един от най-добрите източници на протеин. Основните пречки, свързани с консумацията на говеждо месо са високите разходите и риска да попаднете на месо от не добре гледано животно, богато на холестерол и наситени мазнини.
 
Профилът на есенциалните аминокиселини в  телешкия протеин е подобен на този на мускулната тъкан на човека, така че приемът му осигурява  перфектен баланс за предотвратяване  увреждането на мускулите и стимулира растежа на нови.
 
Pure Nutrition Beef Protein е един невероятен източник на телешки протеин. Той е 380% по-концентриран в сравнение с типичното говеждо месо, което може да си купите от магазина. Това  е резултат от собствената хидролиза  на компанията SAN и ултра силната филтрация, която е използвана при обработката. По този начин се гарантира, че Вие ще получите всички важни хранителни вещества и аминокиселини, типични за телешкото месо и то в силно концентрирана форма.
 

Съдържание в 1 доза (30.00 гр):

Хранителни стойности
Калории 108 ккал
Белтъчини
Протеин 25 g
Въглехидрати
Въглехидрати 0.5 g
Мазнини
Мазнини 0.5 g
Минерали
Калий 158 mg
Калций 108 mg
Фосфор 112 mg
Аминокиселини
Креатин монохидрат 2280 mg
Аргинин алфа-кетоглутарат 180 mg
Цитрулин малат 135 mg
Бета аланин 90 mg
Л-аргинин 300 mg
Л-триптофан 135 mg
 
 
Състав:
, BCAA & EAA Matrix [L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine, L-Glutamine, L-Arginine]), Sunflower Creamer (Sunflower Oil, Corn Syrup Solids, Sodium Caseinate [a Milk Derivative], Monoglycerides, Diglycerides, Dipotassium Phosphate, Soy Lecithin, Tocopherols), Natural And Artificial Flavors, (Silicon Dioxide, Cocoa Powder), Polydextrose (Low Glycemic), Sodium Chloride, Guar Gum, Xanthan Gum, Sucralose, Lecithin, Acesulfame K
 
 

Начин на прием:

Препоръчителен прием: 1-2 дози преди и след тренировка или по всяко време, когато имате нужда от високобелтъчно хранене

 

Опаковка:

908 гр / 30дози 

 

Количество в 1 доза:

30.00гр
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.