Pure Nutrition AQUA OUT - 120 капс

Марка: Pure Nutrition
Цена:35.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерДиуретикът на Pure Nutrition - Aqua Out представлява билков коктейл, който подпомага изхвърлянето на излишната вода от тялото и регулиране на водно-солевия баланс в организма.
 
Билковите диуретици имат и редица други качества – имат пречистващ, противовъзпалителен и детоксикиращ ефект. Използват се за облекчаване на симптомите и лечение на редица заболявания на пикочо-половата система. Поради тази причина се използват от спортуващи и неспортуващи, заради редицата им благоприятни действия на фигурата и здравето. Често приложение намират при подготовка в някои видове спорт, при които се цели изхвърляне на подкожната вода, прилагат се в режими за отслабване или просто профилактично за пречистване на бъбреците.
 
Съставките които ще намерите в Aqua Out са:
 
Uva Ursi ( Мечо грозде ) се използва за лечение на инфекции на пикочните пътища, инфекции на бъбреците и уретрата или възпаление на уринарния тракт. Има дезинфекциращ ефект и подпомага уринирането. Също така има диуретичен ефект, подпомагащ изхвърлянето на задържани течноси в организма
 
Dandelion ( Глухарче ) – стимулира организма да отделя повече урина, като по този начин подпомага изхвърлянето на излишно задържани течности.
 
Goldenrod  ( Златна пръчица ) - Билка, която се използва за стимулиране на бъбречната дейност и имунната система. Използва се за пречистване на бъбреците и превенция на формиране на бъбречни камъни. Има диуретичен ефект и изхвърля излишната вода от тялото. Подсилва имунната система и в някои случаи се използва срещу настинки.
 
Juniper ( Хвойна ( плодове ) ) – Хвойната също подпомага дейноста на бъбреците и наред  с диуретичният й ефект има и противовъзпалителен ефект над пикочните пътища.
 
Buchu  ( Бучи лист ) – Използва се при лечение на цистит, възпалена простата или инфекции на уретрата. Има диуретичен и антисептичен ефект.
 
Bladderwrack ( кафяво водорасло ) – Естествен източник на йод и минерали. Има антикоагулантен ефект, подпомага функциите на щитовидната жлеза, подпомага пречистването на кожата от натрупани токсини.
 
Green tea extract ( екстракт от зелен чай ) – Силен антиоксидант, богат на полифеноли и катехини. Има противовъзпалителен ефект.
 
Horsetail ( хвощ ) –Използва се при върпаление на пикочо-половите пътища, камъни в бъбреците, има диуретичен ефект.
 
Birch leaf extract ( екстракт от листа на бреза ) – Диуретичен ефект, използва се за облекчаване на симтоми на ревматизъм,  артрит, камъни в бъбреците.
 
Допълнително е добавен калий за регулиране водно-солевия баланс.
 

Съдържание в 1 доза (2 капс.):

Зелен Чай екстракт 200 мг
Мечо грозде/Uva Ursi екстракт 150 мг
Глухарче 150 мг
Златна пръчица 100 мг
Хвойна плодове 100 мг
Бучи лист 100 мг
Бреза листа екстракт 100 мг
Кафяво водорасло 50мг
Хвощ 50 мг
 
Калий 99мг
Вит В6 25 мг
 
 
Други съставки:
Желатин, оризово брашно, магнезиев стеарат
 
 
Начин на прием:
Приемайте 1 капсула, 2 пъти дневно с 300-500 мл вода, за предпочитане сутрин и следобед. Изпивайте поне 2 литра вода дневно, докато приемате продукта.

 

Опаковка:

120 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули/60 дози в опаковка
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.