PEAK Hi Tec Creatine - 240 капс.

Марка: PEAK
Цена:43.90 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерHi Tec Creatine повече от всяка друга добавка заслужава наименованието „Hi Tec” и „XS” (Xtra-Strong).
Продуктът съдържа креатин монохидрат, който се индуцира в мускулните клетки посредством D-пинитол (инсулогенен транспортер, съдържащ ароматен екстракт), благодарение на което се постига максимално натрупване на сила и чиста мускулна маса при оптимално топене на мазнини.

Благодарение на някои от нашите производствени тайни и трикове свързани с физиология на храненето, успяхме силно да модулираме отлагането на креатина в клетките, дори без всякакви въглехидрати.
Hi Tec Creatine се смята за една от най-ефикасните добавки за развиване на сила и мускули.
Опитът показва, че за няколко дни може да се постигне нарастване на силата с 20 – 30 % и увеличаване на мускулната маса (без мазнини) с няколко килограма.

Съдържащите се пинитол и сапонин (растителни екстракти) оптимизират усвояването на креатина и модулират наличието на тестостерон и инсулин, с което Hi Tec Creatine се доказа като най-силната креатинова добавка, която някога сме пускали на пазара под формата на капсули.

Hi Tec Creatine е ULTRA продуктът за „softgainer”-а, който заради склонността си към затлъстяване иска да избегне декстрозата и други въглехидрати, но въпреки това е решен да извлече максимален ефект от креатин монохидрата.

Креатинова матрица с анаболно действие без въглехидрати
Сапонини от фенугрийк
Високи нива на D-пинитол
Най-подходящ креатинов продукт по време на диета

 

Съдържание (5 капс.):

Creatin-Monohydrat 3000 mg
Steroidal-Saponine 325 mg
D-Pinitol 50 mg

 

Други съставки:

Creatin-Monohydrat, Fenugreek-Extrakt, kollagenes Protein, Sojabohnen-Extrakt, Trennmittel: Magnesiumstearat.

 

Начин на прием:

Приемайте 5 капсули Hi Tec Creatine дневно след тренировка с около 300 мл течност.
В нетренировъчни дни приемайте 5 капсули сутрин на гладно.

 

Опаковка:

240 капс. по 950mg = 48 дози

 

Количество в 1 доза:

5 капс.

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.